Sypialnia na opak
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Sypialnia na opak
Jak zwykle wszystko robię na opak, no ale cóż tak już mam:)) Mam do was jednak prośbę, bo nie mogę się zdecydować na kolor ścian w sypialni. Nie wiem jaką farbę wybrać do takiej narzuty: sklep.gianniferrara.pl/NarzutaKoc_Venus_Otulenie_cieplem_p59.html. Wiem, że urządzanie sypialni powinno odbywać się w odwrotnej kolejności, ale zobaczyłam to cudo i nie mogła się oprzeć:) Nie chcę brązu ani beżu na ścianach, bo zrobi się trochę zbyt jednolicie. Może kolor liliowy? Co Wy na to?
Re: Sypialnia na opak!
A nie chcesz koloru w stylu "jak na obrazku"
Ten brąz w połączeniu z różowym prezentuje się całkiem fajnie, choć rozumiem że dla niektórych róże to zbytnie szaleństwo
Gdzieś czytałam na necie, że dobrym kompanem dla brązu jest: jasny turkus, ostra czerwień, jaskrawy róż, czy standardowo kremowa biel.
Gdzieś czytałam na necie, że dobrym kompanem dla brązu jest: jasny turkus, ostra czerwień, jaskrawy róż, czy standardowo kremowa biel.
O tak, turkus byłby fantastyczny!!! Tylko, że nie wiem czy każdy wytrzymałby w pokoju pomalowanym na takie kolory. Chociaż można by pomalować tylko część ściany, lub część dwóch ścian na turkusowo w jakiejś fajnej kompozycji
już widzę wspaniały efekt oczami wyobraźni!!
Takich pościeli szukałam
i jaka tania..
jak już urządzasz sypialnię na opak to powiedz, czy wybrałeś już meble do tej sypialni??? Bo to też jest ważne jak chcesz dobrać kolor ścian:) Mogę tylko powiedzieć, że jeśli nie masz jeszcze pomysłu na kolor ścian a już masz pościel, to chyba dobre byłyby meble drewniane;) A co do koloru twojej ściany to proponuję zielony albo turkusowy. Powodzenia przy remoncie:)
Re: Sypialnia na opak
świetna narzuta, bardzo mi się podoba.
Taka miła dla oka, zresztą w dotyku też zapewne jest milutka.
Chyba stylizujesz sypialnie na styl taki podchodzący pod antyk, dlatego może zainteresuje cię taki stolik nocny. Co o nim sądzisz?
-http://multizakupy.pl/Stolik_nocny_Aramis_ART11.html
Taka miła dla oka, zresztą w dotyku też zapewne jest milutka.
Chyba stylizujesz sypialnie na styl taki podchodzący pod antyk, dlatego może zainteresuje cię taki stolik nocny. Co o nim sądzisz?
-http://multizakupy.pl/Stolik_nocny_Aramis_ART11.html
-
basiabasia
- 2 - ostrzeżenia!
Re: Sypialnia na opak
jesli na opak to ja proponuje lózko bez stelaza - sam materac!
np piankowy z firmy materac.pro i ładna narzutka na to - robi klimat