SAMBUD Adrian Jarosz uwaga na firmę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Nie dajcie się zwieść stroną internetową firmy Sambud.
Jeśli jest ktoś zainteresowany ich partactwem i brakiem profesionalizmu zapraszam: telefon 604 78 36 23
Wziął zaliczkę, zostawił robotę zresztą źle wykonaną i uciekł.
Jeśli jest ktoś zainteresowany ich partactwem i brakiem profesionalizmu zapraszam: telefon 604 78 36 23
Wziął zaliczkę, zostawił robotę zresztą źle wykonaną i uciekł.
Dziwne
Sam skożystałem z usług firmy SAMBUD i jestem zadowolony z ich usług.
Co prawda tylko trzech ludzi pracowało ale pięknie wyremontowali mi mieszkanie. Zastrzeżenia miałem tylko do faktu przedłużenia prac o jeden dzień. Ale lepiej by zrobili dłużej a dobrze. Reasumując remont jest wykonany pod klucz i niemam innych zastrzeżeń. Polecach chłopaków i trudno jest mi uwieżyć w wyżej wymienioną sytuacje choć wszystko jest możliwe.
Co prawda tylko trzech ludzi pracowało ale pięknie wyremontowali mi mieszkanie. Zastrzeżenia miałem tylko do faktu przedłużenia prac o jeden dzień. Ale lepiej by zrobili dłużej a dobrze. Reasumując remont jest wykonany pod klucz i niemam innych zastrzeżeń. Polecach chłopaków i trudno jest mi uwieżyć w wyżej wymienioną sytuacje choć wszystko jest możliwe.
Dziwne
Sam skożystałem z usług firmy SAMBUD i jestem zadowolony z ich usług.

-
elpapiotr
Witam.
A mógłby Kolega (Lukaswawa) napisać, kiedy zrobili ten remont, oraz czy ta fotka pokazuje ich robotę u Kolegi ?
A mógłby Kolega (Lukaswawa) napisać, kiedy zrobili ten remont, oraz czy ta fotka pokazuje ich robotę u Kolegi ?
Sambud Adrian Jarosz z Gdańska
Moja uwaga dotyczy firmy Sambud z Gdańska.
Kolega z Warszawy. Pewnie to zbieżność nazwy firmy. Wydaje się dość popularna.
Kolega z Warszawy. Pewnie to zbieżność nazwy firmy. Wydaje się dość popularna.
Re: SAMBUD Adrian Jarosz uwaga na firmę
FIRMA SAMBUD OSZUSCI!Z GDANSKA! PROWADZI JA ADRIAN JAROSZ 19LETNI NIE MA POJECIA O ROBOTACH JAKIE WYKONUJE LUDZIE KTORZY U NIEGO ROBILI ZOSTALI OSZUKANI I NIE DOSTALI PIENIEDZY!
FIRMA SAMBUD OSZUSCI!Z GDANSKA! PROWADZI JA ADRIAN JAROSZ 19LETNI NIE MA POJECIA O ROBOTACH JAKIE WYKONUJE LUDZIE KTORZY U NIEGO ROBILI ZOSTALI OSZUKANI I NIE DOSTALI PIENIEDZY!
UWAGA OSZUSCI!!! FIRMA SAMBUD PROWADZI JA 19-20LETNI ADRIAN JAROSZ GUWNIARZ KTORY NIE MA POJECIA O ROBOCIE KTORA WYKONUJE! TO ZDJECIE KTORE SA NA FORUM NIE SA ZDJECIAMI ICH ROBOTY!!!!PODPISUJE UMOWY A NIE WYRABIA SIE Z CZASEM!ROBOTY!BIERZE ZALICZKI I SPIEPSZA!PRZYCHODZI ROBIC JAK MU SIE PODOBA TZN O GODZ ROZNEJ!GUWNIARZ JEST SCIGANY PRZEZ LUDZI KTÓRYCH ZATRUDNIL U SIEBIE I NIE WYPLACIL IM WYPLATY WYKONANA ZA CALY REMONT!PRACY!!!I ZDAJE SOBIE SPRAWE Z TEGO ZE TE KOMETARZE PO WYZEJ NAPISALI KOLESCY LUB SAM ADRIAN JAROSZ ZE FHALONO ROBOTE I PRACE ITP!!!I ZGADZAM SIE Z PANEM I INNIMI ZE FIRMA JEST DO DUPY!!!!I ZWYKLY MLODY SZEFUNIO KTORY MYSLEC ZAROBIC KASKE I MIEC DLA SIEBIE A PRACOWNIKA NIE WYPLACA!!!!PIENIEDZY...KTO TAKIEMU GUWNIARZOWI UTWORZYL FIRME!!!OSZUSTWO LUDZI NIC WIECEJ!!!!I SPOLCZUJE LUDZIOM TYM KTORZY WYPLACILI MU PIENIADZE A ODWALIL LIPE!!!!UNIKAJCIE LUDZIE TEJ FIRMY SAMBUD JAROSZ GDANSK!!!!
OCZEWISCIE ZE MAM NA MYSLI FIRME Z GDANSKA SAMBOD SamBud" Adrian Jarosz adres: Al. Grunwaldzka 573, 80-339 Gdańsk ... Firma"SamBud!I UWAZAJCIE NA TA FIRME Z GDANSKA!SMARKACZ MA STRONKE NIE DO PODZIWU WYROBILA SIE TROCHE, A POLOWA RZECZY CO TAM JEST NA PISANE NIE JEST PRAWDA!ZARAKLAMOWAC POTRAFI SIE KAZDY A NIE WYKONUJA TEGO CO JEST NAPISANE!NA ICH STRONIE sambud.pl.tl ...UWAZAJCIE NA TA FIRME W GDANSKU!ZWYKLE OSZUSTWO I KLAMCACY ADRIAN JAROSZ!!!!
-
elpapiotr
Witam.
Ja rozumiem ten krzyk, gdyby jeszcze był bardziej ... poprawny
Tego się czytać nie da.Ten, kto pisał te treści omijał szkołę z daleka.
Podobno prowadzą działalność na polskim jak i europejskim rynku.
Po polsku nie potrafią pisać, a na rynek europejski się pchają.
Trzeba mieć tupet.
Ja rozumiem ten krzyk, gdyby jeszcze był bardziej ... poprawny
A jakaż to reklama - same błędy, nie tylko ortograficzne.Kolega pawel0001 pisze:SMARKACZ MA STRONKE NIE DO PODZIWU WYROBILA SIE TROCHE, A POLOWA RZECZY CO TAM JEST NA PISANE NIE JEST PRAWDA!ZARAKLAMOWAC POTRAFI SIE KAZDY
Tego się czytać nie da.Ten, kto pisał te treści omijał szkołę z daleka.
Podobno prowadzą działalność na polskim jak i europejskim rynku.
Po polsku nie potrafią pisać, a na rynek europejski się pchają.
Trzeba mieć tupet.
To ze dwa błedy to nie szkodzi!!!!nic!!!a poza tym jak chodzi o firme SAMBUD ktory prowadzi ja Adrian Jarosz!!!!!!W Gdańsku!napewnno sie nie dostanie na rynek!!!jak nawet nie potrafi w tym fachu dzialac w ktorym jest w tej branzy!znaja jego moi koledzy ktorym nie wyplacil pieniedzy za robote.!i to chyba nie fear jest a robili za niego cala robote!a on glupa palil i nic nie robil lub chodzil na glupie poprawki!nie na darmo ludzie pisza o nim takie tematy!bo jak by sobie nieprzeskrobał nie byloby go i jego firmy w mediach na forum!
witam - zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą - kto o zdrowych zmysłach bierze firmę, którą prowadzi 20 letni chłopczyk do prac, w których wymagana nie jest szkoła tylko spore doświadczenie ????? Jak taki młodzieniec musi świrować, aby dostać jakieś prace do wykonania ???? Chłopak pewnie niedawno skończył zawodówkę - w głowie jeszcze pusto. Jest taka rzecz jak odpowiedzialność. O tym pewnie nie ma zielonego pojęcia.
Przerażające jest to, że najprawdopodobniej w tym dziale, co jakiś czas będą sie ukazywały podobne tematy. I jeszcze jedno - wiem z doświadczenia, że wizyta na policji wiele pomaga - oszust czuje sie bezkarny do momentu, aż dostanie wezwanie w charakterze podejrzanego. Chyba, że jest przyzwyczajony do kopert z pieczątką komisariatu - to już inna kwestia.
Przerażające jest to, że najprawdopodobniej w tym dziale, co jakiś czas będą sie ukazywały podobne tematy. I jeszcze jedno - wiem z doświadczenia, że wizyta na policji wiele pomaga - oszust czuje sie bezkarny do momentu, aż dostanie wezwanie w charakterze podejrzanego. Chyba, że jest przyzwyczajony do kopert z pieczątką komisariatu - to już inna kwestia.
Jak zniosą wizy do USA - ostatni gasi światło 
Z tymi młodymi, to nie zawsze takie proste.
Znam młodych, początkujących usługodawców, którzy wpadli w pułapkę kredytową, a teraz kręcą i kombinują, byle by przezyc.
Młody chłopak otwiera firmę z wypełnioną marzeniami głową. Robi sobie nawet naiwny biznesplan, z którego wychodzi mu,że spokojnie się utrzyma, da zarobic 1-2 ludziom, popłaci ZUS-y, i jeszcze wystarczy na kredyty.
Zwykle nic z tego nie wychodzi i się zaczyna. Nawet nie wie kiedy traci dobre imię, klientów, popada w coraz większe długi. Staje się agresywny, chamski, kłamie, wyłudza zaliczki. Żyje chwilą.
Nie wiem, jak jest w omawianej tu sytuacji, ale takich młodych naiwnych nie brakuje. Nie bronię nikogo, ale w życiu jest różnie.
A co do wiz do USA, to nie gaście światła, bo ja zostaję. Chocby mi tam dawali 10 000$ na m-c. Ta "kultura" i ten świat jest mi zupełnie obcy i nie potrzebny. To ostatni kraj, gdzie chciałbym życ.
Znam młodych, początkujących usługodawców, którzy wpadli w pułapkę kredytową, a teraz kręcą i kombinują, byle by przezyc.
Młody chłopak otwiera firmę z wypełnioną marzeniami głową. Robi sobie nawet naiwny biznesplan, z którego wychodzi mu,że spokojnie się utrzyma, da zarobic 1-2 ludziom, popłaci ZUS-y, i jeszcze wystarczy na kredyty.
Zwykle nic z tego nie wychodzi i się zaczyna. Nawet nie wie kiedy traci dobre imię, klientów, popada w coraz większe długi. Staje się agresywny, chamski, kłamie, wyłudza zaliczki. Żyje chwilą.
Nie wiem, jak jest w omawianej tu sytuacji, ale takich młodych naiwnych nie brakuje. Nie bronię nikogo, ale w życiu jest różnie.
A co do wiz do USA, to nie gaście światła, bo ja zostaję. Chocby mi tam dawali 10 000$ na m-c. Ta "kultura" i ten świat jest mi zupełnie obcy i nie potrzebny. To ostatni kraj, gdzie chciałbym życ.
adam
Każdy był młody i każdy od czegoś zaczynał. Nie wydaje mnie się rozsądnym, gdy ktoś otwiera działalność bez żadnego "zaplecza". W moim przypadku wyglądało to tak, że najpierw kilka ładnych lat pracowałem u kogoś aby nabrać doświadczenia. Przy okazji łapało się kontakty. Nawet decydując się na prowadzenie firmy na własną rękę, brałem pod uwagę "co będzie jak się coś posypie". Wziąśc ludzi do pracy na 2 tygodnie to nie sztuka. Sztuką jest zapewnić im stałą i stabilną pracę. To wymaga wielu poświęceń i zaangażowania.
Niestety nie wystarczą same narzędzia i chęci. Dla firmy, która przędzie z tygodnia na tydzień nie ma żadnej przyszłości.
Znam ludzi z naszego fachu, którzy wręcz krzyczą, że się nie potrafią obrobić. Po kilku dniach od owej hossy, siedzą w barze i czekają na cud. Jeśli ktoś wierzy w cuda, to będzie cud jak się utrzyma na rynku.
Co do mojego opisu - napisałem go bo mnie śmieszy, a lubię żarty
Byłem rok w Irlandii i wróciłem, chociaż przyszłość w Polsce jest mniej klarowna.
Pozdrawiam wszystkich
Marcin
Niestety nie wystarczą same narzędzia i chęci. Dla firmy, która przędzie z tygodnia na tydzień nie ma żadnej przyszłości.
Znam ludzi z naszego fachu, którzy wręcz krzyczą, że się nie potrafią obrobić. Po kilku dniach od owej hossy, siedzą w barze i czekają na cud. Jeśli ktoś wierzy w cuda, to będzie cud jak się utrzyma na rynku.
Co do mojego opisu - napisałem go bo mnie śmieszy, a lubię żarty
Pozdrawiam wszystkich
Marcin
Jak zniosą wizy do USA - ostatni gasi światło 
Witam,
U mnie gówniarz miał zrobić ogrodzenie i tylko ogrodzenie.
Przy mnie podpisywał umowę zlecenie z chłopakiem który miał wykopać pod fundament. Źle kopał to mu nie zapłacił. Sam zabrał się do dalszej roboty. Porażka - bez żadnego zaplecza. Wykopał rów o głębokości 40 cm pod murowane ogrodzenie. Następny wykonawca nie mógł się nadziwić, koniecznie co najmniej 80cm. Wylał blok betonowy (już nie wspomnę że z mojego materiału) o wymiarach 40x50x20cm - kompletna porażka, z piasku do tynkowania. Komentarza następnego wykonawcy na ten temat nie chcę cytować. Wyjechałem a on wystawił częściową fakturę za wykonaną pracę. Będąc dobrej myśli (mój błąd- powinienem go sprawdzić) przelałem mu pieniądze. Potem to już koniec, zniknął zostawiając szpadel i siekierę. Okazało się że przyjeżdżał komunikacją miejską z workiem cementu pod pachą. Kompletny brak wiedzy i profesjonalizmu. Później kontakt żaden. Rozliczyć się nie chce. Nawet dałem mu szansę na oddanie niesłusznie wziętych pieniędzy. Podsumowując sprawa jest przygotowywana do sądu. I nie chodzi tu tylko o pieniądze, które nie były takie duże, ale o gówniarza którego należy nauczyć szacunku do pracy i zleceniodawców.
Szczegóły - tel kontaktowy 604 78 36 23
U mnie gówniarz miał zrobić ogrodzenie i tylko ogrodzenie.
Przy mnie podpisywał umowę zlecenie z chłopakiem który miał wykopać pod fundament. Źle kopał to mu nie zapłacił. Sam zabrał się do dalszej roboty. Porażka - bez żadnego zaplecza. Wykopał rów o głębokości 40 cm pod murowane ogrodzenie. Następny wykonawca nie mógł się nadziwić, koniecznie co najmniej 80cm. Wylał blok betonowy (już nie wspomnę że z mojego materiału) o wymiarach 40x50x20cm - kompletna porażka, z piasku do tynkowania. Komentarza następnego wykonawcy na ten temat nie chcę cytować. Wyjechałem a on wystawił częściową fakturę za wykonaną pracę. Będąc dobrej myśli (mój błąd- powinienem go sprawdzić) przelałem mu pieniądze. Potem to już koniec, zniknął zostawiając szpadel i siekierę. Okazało się że przyjeżdżał komunikacją miejską z workiem cementu pod pachą. Kompletny brak wiedzy i profesjonalizmu. Później kontakt żaden. Rozliczyć się nie chce. Nawet dałem mu szansę na oddanie niesłusznie wziętych pieniędzy. Podsumowując sprawa jest przygotowywana do sądu. I nie chodzi tu tylko o pieniądze, które nie były takie duże, ale o gówniarza którego należy nauczyć szacunku do pracy i zleceniodawców.
Szczegóły - tel kontaktowy 604 78 36 23