Negocjacje cenowe z wykonawcami
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Negocjator
- 1 - ostrzeżenie!
Witam, Poza sprawdzeniem kwalifikacji i kompetencji koniecznie polecam negocjowanie cen w wykonawcami. Skuteczne techniki można znaleźć choćby przez google. Wystarczy trochę praktyki!
-
elpapiotr
Witam.
No to ponegocjujmy.
Co do "sprawdzenia kwalifikacji i kompetencji", całkowicie się z Kolegą zgadzam.
Teraz przejdźmy do cen. I mam pytanie - za wyrwanie zęba też Kolega negocjuje ? W piekarni również ?
No i ciekaw jestem tych skutecznych technik
No to ponegocjujmy.
Co do "sprawdzenia kwalifikacji i kompetencji", całkowicie się z Kolegą zgadzam.
Teraz przejdźmy do cen. I mam pytanie - za wyrwanie zęba też Kolega negocjuje ? W piekarni również ?
No i ciekaw jestem tych skutecznych technik
-
buraczane_pole
- Aktywny

witam.
Pańska oferta wydaje mi się bardzo interesująca, jestem wykonawcą który chciałby więcej zarabiać, czy jest Pan w stanie wynegocjować u moich potencjalnych klientów aby płacili mi więcej niż realnie jest warta moja usługa?

Pańska oferta wydaje mi się bardzo interesująca, jestem wykonawcą który chciałby więcej zarabiać, czy jest Pan w stanie wynegocjować u moich potencjalnych klientów aby płacili mi więcej niż realnie jest warta moja usługa?
może po wykonanym zleceniu wykonawca słyszy "widzi pan mam tylko połowę kasy, wiec trzeba coś opuścić" ot taki zarcikNo i ciekaw jestem tych skutecznych technik
-
batko lenin
- Początkujący

Re: Negocjacje cenowe z wykonawcami
...no i zabył nam sie negocjator...
-
Przemek
Re: Negocjacje cenowe z wykonawcami
jemu chodziło zapewne wyłącznie oeklame na forum a nie pomoc
!!