Cena podbidki?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Cena podbidki?
Witam. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi ile kosztuje zrobienie podbidki z desek typu boazeria?
Z góry dzięki
-
Przemek
-
jandecorator
- Początkujący

Re: Cena podbidki?
Drewniane podsufitki po 35zł mbMatis pisze:Witam. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi ile kosztuje zrobienie podbidki z desek typu boazeria?Z góry dzięki
-
MarcinKozuch
- Zainteresowany

Gdziesz czytałem ze w okolicach 3miasta kosztowały po 32zł/m2, i paranoja bo facet zamówił i z transpostem wyszło go 22zł/m2. Paranoja zeby kurierem dechy 400km wozić.
Wyczytałem to na murator.forum
Matis, pomioedzy legnica a lubinem jest firma co robi wszelkiego rodzaju deski. Poszukaj ich bo sie rekalmują chyba na alledrogo, nie pamietam nazwy miejscowści.
Pozdrawiam
Wyczytałem to na murator.forum
Matis, pomioedzy legnica a lubinem jest firma co robi wszelkiego rodzaju deski. Poszukaj ich bo sie rekalmują chyba na alledrogo, nie pamietam nazwy miejscowści.
Pozdrawiam
-
MarcinKozuch
- Zainteresowany

Mnie kosztowała 25zł/m2 za podbitke z tartaku z Sulęczyna, a kika m2 dokupiłem za 28ł/m2 w składzie dzrewnym - finska
Wydawało mi się że kolega się pyta o montaż podbitki dachowej z boazerii.Najwidoczniej reszta kolegów śpi. Pod koszalinem montaż od 35-55zł m2. Zależy ile lukarn, jak wysoko itp.
-
ciekawski83
- Aktywny

- Kontakt:
około 40zł / m2