poszukuję wykonawcy kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
maciej chojnacki
- Początkujący

poszukuję wykonawcy kuchni
witam
poszukuję wykonawcy kuchni z białego lakierowanego mdfu ( lub kolor do uzgodnienia) - wykonanie na terenie warszawy - kuchnia wg mojego projektu już zwymiarowaną i parokrotnie przemyślana... dla osób zainteresowanych rysunki techniczne i poglądowe do wglądu - mam nadzieję na rozsądną cenę, a nie cenę iście warszawską.
poszukuję wykonawcy kuchni z białego lakierowanego mdfu ( lub kolor do uzgodnienia) - wykonanie na terenie warszawy - kuchnia wg mojego projektu już zwymiarowaną i parokrotnie przemyślana... dla osób zainteresowanych rysunki techniczne i poglądowe do wglądu - mam nadzieję na rozsądną cenę, a nie cenę iście warszawską.
-
Przemek
polecam faceta specjaliste od kuchni lakierowaych
http://www.e-mieszkanie.pl/prezentacja, ... meble.html
http://www.e-mieszkanie.pl/prezentacja, ... meble.html
-
zofia12345
- Początkujący

-
Meble Kamiński
- Początkujący

Meble Kamiński istnieje od ponad 25 lat oferując wszelkiego rodzaju meble na zamówienie (meble kuchenne, łazienkowe, szafy, garderoby, stoły, sypialnie) oraz elementy drewnianego wykończenia wnętrz (ramy luster, obudowy wanien, grzejników).
Oprócz produkcji wspieramy Klientów w zakresie projektu i aranżacji przestrzeni mieszkalnej.
Realizujemy zlecenia na terenie województwa mazowieckiego.
Oprócz produkcji wspieramy Klientów w zakresie projektu i aranżacji przestrzeni mieszkalnej.
Realizujemy zlecenia na terenie województwa mazowieckiego.
-
galeriaindeco
- Początkujący

- Kontakt:
Re: poszukuję wykonawcy kuchni
Moge polecic firme galeria indeco bo to wlasnie oni zrobili kuchnie i to solidnie . Firma jest gdanska ale mozna do napisac e-maila z pytaniem czy zrobia poza gdanskiem .mam do nich e-maila bo zamawial tak pomiar bo nie mnialam czasu pojechac na punkt handlowy etc@galeriaindeco.pl . bo maja tez swoje punkty w etc gdansk i centrum handlowym oliwa leroy merlin .
galeriaindeco
-
galeriaindeco
- Początkujący

- Kontakt:
Moge polecic firme galeria indeco bo to wlasnie oni zrobili kuchnie i to solidnie . Firma jest gdanska ale mozna do napisac e-maila z pytaniem czy zrobia poza gdanskiem .mam do nich e-maila bo zamawial tak pomiar bo nie mnialam czasu pojechac na punkt handlowy etc@galeriaindeco.pl . bo maja tez swoje punkty w etc gdansk i centrum handlowym oliwa leroy merlin .
galeriaindeco
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Polecam moją projektantkę wnętrz wraz z wykonawcą mebli. Przykłady na stronie serwisu.
- grupa-remontowa
- Aktywny

- Kontakt:
Jedź do Ikei i kup