eko groszek
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
basia
eko groszek
Proszę o informacje gdzie na terenie dolnogośląska okolice LUBINA można dostać dobrej jakości ekogroszek ( interesuje mnie ekoko pakowane w workach z mozliwością dostawy ) dotychczas kupowany przezemnie groszek jest fatatlnej jakości ( znajdują się w nim kamienie , zbyt duzo miału i jest mokry - spala się fatalnie )
pozdrawam ; będę wdzieczna za informacje .
pozdrawam ; będę wdzieczna za informacje .
-
ziomal
-
Gość
-
BaB
Ja na składzie w woj. opolskim płaciłem za tonę luzem 380zł, a znajomy pojechał do Piekar do KWK Julian i tam kupił za 286zł. Transport go wyniósł 100 zł, a wziął 5 ton więc i tak dużo taniej niż na składzie.
Także jakość tego groszku jest lepsza przynajmniej ze względu na prawie znikomą ilość miału w porównaniu z tym co ja mam. Nie pozostaje to bez znaczenia przy spalaniu w palniku retortowym.
Także jakość tego groszku jest lepsza przynajmniej ze względu na prawie znikomą ilość miału w porównaniu z tym co ja mam. Nie pozostaje to bez znaczenia przy spalaniu w palniku retortowym.
-
Gość
-
zbyszek_76
- Początkujący

Pewny ekogroszek
Ja kupuję od faceta ze śląska i jestem bardzo zadowolony, namiary macie na /www.ekogroszekpakowany.pl z tego co wiem to jest z pierwszej ręki. Jak narazie biore 3 sezony i sobie chwalę.
-
RALALSLASK
- Początkujący

EKO-GROSZEK
Jesli chcesz kupic ekogroszek to osobiscie polecam ci tylko ekoelme, teraz większość ludzi kupuje u nich bo maja z Kazimierza Juliusz.
oszustwo
Tylko cena 800 PLN plus transport (z Ekoelma) jest nie do przyjęcia. Zresztą zobaczcie na początkek postu po ile był węgiel w 2005 (to tylko 4 lata temu a cena poszła 120 % w górę)
Nie sądzę żeby w 2005 dokładali do interesu.
Re: eko groszek
Można kupić ekogroszek za sporo niższe pieniądze. Polecam grzejtanio.pl. Mają dobry węgiel - sam sprawdziłem - kupiłem za 690zł za tonę, wygodny sposób zamawiania a co najważniejsze dowiozą nawet 1 tonę w dowolne miejsce w Polsce i to gratis. Węgiel jest ładnie zapakowany w worki i umieszczony na palecie za którą nie trzeba płacić.
-
castro1974
- Zainteresowany

Radek_bos a gdzie masz po 690 zł za tonę dziś już jest na ich stronie 730
Faktycznie. Ja kupowałem pod koniec sierpnia po 690zł. Wtedy mieli promocję.
Ja kupuję ekogroszek z ekoelmy to ich strona ekoelma.pl, mają dobrą jakość nie mieszają z miałem. Kiedyś pokusiłem się na czeski, KATASTROFA!