meble vinotti - styl orientalny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
meble vinotti - styl orientalny
przymierzamy sie z zona do zakupu w salonie vinotti.
jedna z kolekcji ma niezly, orientalny klimat, ktory nam podchodzi.
ktos kupowal/lubi meble w stylu orient. ?
jedna z kolekcji ma niezly, orientalny klimat, ktory nam podchodzi.
ktos kupowal/lubi meble w stylu orient. ?
VINOTTI-TOTALNA PORAŻKA
Kupiliśmy ich pseudo meble na początku grudnia (kolekcja Easy living i Noryano) i jeszcze do tej pory nie namy wszystkich zamówionych mebli!!!
Tak prawdę mówiąc to kupiliśmy malezyjskiego kota w worku: najpierw musieliśmy zapłacić za zamówione meble, póżniej przedstawiono nam warunki umowy a na samym końcu mogliśmy obejżeć zamówione meble. Ich jakość jest fatalna praktycznie każdy element był uszkodzony w momencie kiedy nie zgodziliśmy się na odbiór nowych uszkodzonych mebli poinformowano nas, że możemy je reklamować. Oczywiście wszystkie reklamacje przez nas składane zdaniem bardzo niemiłej pani z działu reklamacji firmy vinotti są bezpodstawne (uważa ona iż meble mogą być uszkodzone i sprzedane za 7 tyś zł (bo tyle zapłaciliśmy) muszą spełniać tylko swoje funkcje) - oczywiście nie estetyczne (szczerze to byliśmy bardziej zadowoleni z plastikowych pudeł z IKEA. Meble są fatalnej jakości!!!!! Okleina jest bardzo cienka i delikatna, łatwo się rysuje i odchodzi mable teoretycznie z jednej serii znacznie różnią się kolorem NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!
BEZNADZIEJA. Kupiliśmy je bo też nam się podobały ale teraz tego żałujemy.
Tak prawdę mówiąc to kupiliśmy malezyjskiego kota w worku: najpierw musieliśmy zapłacić za zamówione meble, póżniej przedstawiono nam warunki umowy a na samym końcu mogliśmy obejżeć zamówione meble. Ich jakość jest fatalna praktycznie każdy element był uszkodzony w momencie kiedy nie zgodziliśmy się na odbiór nowych uszkodzonych mebli poinformowano nas, że możemy je reklamować. Oczywiście wszystkie reklamacje przez nas składane zdaniem bardzo niemiłej pani z działu reklamacji firmy vinotti są bezpodstawne (uważa ona iż meble mogą być uszkodzone i sprzedane za 7 tyś zł (bo tyle zapłaciliśmy) muszą spełniać tylko swoje funkcje) - oczywiście nie estetyczne (szczerze to byliśmy bardziej zadowoleni z plastikowych pudeł z IKEA. Meble są fatalnej jakości!!!!! Okleina jest bardzo cienka i delikatna, łatwo się rysuje i odchodzi mable teoretycznie z jednej serii znacznie różnią się kolorem NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!
BEZNADZIEJA. Kupiliśmy je bo też nam się podobały ale teraz tego żałujemy.
juz prawie 3 latamiriam32 pisze:ILE CZASU MASZ TE MEBLE ?pati_44 pisze:Kupujcie smialo. Ja mam od nich kolekcje, nie orientalna, ale klasyczna i minimalistyczna............
No i raczej wszystkim sie podoba.................
JAK Z ICH JAKOSCIA I TRWALOSCIA ????
meble sa wytrzymale, nie ma zniszczen przy uzytkowaniu
NO TO TROCHE JUZ JE MASZ, MOZE KTOS MA JESZCZE DLUZEJ ?pati_44 pisze:juz prawie 3 latamiriam32 pisze:ILE CZASU MASZ TE MEBLE ?pati_44 pisze:Kupujcie smialo. Ja mam od nich kolekcje, nie orientalna, ale klasyczna i minimalistyczna............
No i raczej wszystkim sie podoba.................
JAK Z ICH JAKOSCIA I TRWALOSCIA ????
meble sa wytrzymale, nie ma zniszczen przy uzytkowaniu
ja swoje mebelki do salonu z kolekcji VINOTTI YAZIKO kupowalem na Dolnym Slasku, ale w salonie Vinotti Furniture w Jeleniej G.sangria pisze:Kolekcja Landbond wygląda porażająco piękniepodoba się nie tylko mi
Mieszkam w woj. dolnośląskim, najbliżej z ich salonów mam chyba do Wrocławia, czy ktoś kupował tam ich meble ?????????????????????
Babeczka cierpliwa nawet bardzo, bo pytaniami ja pomeczylem, szczegolnie o dostawe, zlozenie etc.