galeria
-
Przemek
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
wiem. autora znalazłem. ma tylko 44 posty, a szukać nie miałem czasu. postanowiłem znaleźć go w użytkownikach. posegregowałem alfabetycznie żeby łatwiej mi było. autor ma nick na literkę "n". literka ta jest mniej więcej w środku naszego alfabetu. stron z userami jest 342. mogę wybrać bezpośrednio stronę 1, 2 i 3 lub od końca 342, 341, 340. przemek proszę dojdź do strony np 150.Przemek pisze:we własciwosciach masz autora zdjecia
czemu więc nie można zamieszczać obrazków w postach? tzn fizycznie można, ale zawsze post edytujesz ty, lub prosisz o zamieszczenie zdjęcia w galerii.Przemek pisze:szukasz jeg wypowiedzi i o ile nie ograniczyl sie wylacznie do zamieszczenia zdjecia znajdujesz!
pozdrawiam
-
Przemek
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
Można jednak wybrać rozwiązanie pośrednie podać link do zdjęcia z galerii + miniaturka :Zibi1000 pisze:Domysliłem się ,że Przemkowi chodzi o to aby zdjęcia wstawiać do galeri a z galeri przenieść adres skrótu do postu.
Pewnie szybciej otwieraja sie wtedy strony .
Tak myślę
Po kliknięciu otrzymujemy podgląd zdjęcia w pełnym formacie
Fakt, że trzeba się przy tym trochę natrudzić
Dla powyższego przykładu trzeba było wpisać taki kod :
Re: galeria
A Ja bym proponowal w galerii zrobic kategorie i podkategorie np.
-dom
-salon
-kuchnia
-lazienka
-plany budowy
-hydraulika
-elektryka
Cos w takim stylu zrobic galerie zeby np zdjecia z lazienek byly w LAZIENKA, zdjecia z kuchni byly w KUCHNIA etc. O ile to jest mozliwe. Pozdrawiam Tomek.
-dom
-salon
-kuchnia
-lazienka
-plany budowy
-hydraulika
-elektryka
Cos w takim stylu zrobic galerie zeby np zdjecia z lazienek byly w LAZIENKA, zdjecia z kuchni byly w KUCHNIA etc. O ile to jest mozliwe. Pozdrawiam Tomek.
-
Przemek
Re: galeria
witam wszystkich
aby uporządkowac galerie wprowadzimy niebawem kategorie zdjęć.
Bedziemy prosili wszystkich włascicielli zdjęć w galeriido przypisania im sekcji np.
budowa domu, dachy, instalacje
dzięki temu tez zdjęcia będ dosepnew naszych portalach co zwiększy ich oglądalność.
pozdrawiam wszystkich
PK
aby uporządkowac galerie wprowadzimy niebawem kategorie zdjęć.
Bedziemy prosili wszystkich włascicielli zdjęć w galeriido przypisania im sekcji np.
budowa domu, dachy, instalacje
dzięki temu tez zdjęcia będ dosepnew naszych portalach co zwiększy ich oglądalność.
pozdrawiam wszystkich
PK