Proszę o fachową pomoc

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Daria35
Początkujący
Początkujący

Proszę o fachową pomoc

Post autor: Daria35 »

Witam- będę wdzięczna jeśli ktoś mi podpowie jak "przejść" procedurę projektu łazienki, która już istnieje..- dostałam mieszkanie z zasobów miejskich, w którym łazienka " nie istniała" - zrobił ją poprzedni właściel o czym nikt nie wiedział- jest zrobiona przynajmniej praktycznie dość profesjonalnie i nie chcę jej likwidować- ale muszę zrobić projekt tej już wykonanej nikomu nie znanej j łazienki- dodam że nie dostanę przydziału jeśli wydział architektury mi nie zatwierdzi projektu- czy wystarczy tylko szkic łazienki czy musi być naniesiony na projekt budynku (mieszkania) ? co jest raczej niemożliwe biorąc pod uwagę że kamienica jest gdzieś z ok 1900 r (koszty) Nie znam się na temacie więc moze mało konkretnie pisze dla fachowców- ale będę wdzięczna za pomoc

Awatar użytkownika
Zibi1000
rekomendowany doradca

Post autor: Zibi1000 »

Nie przerabiałem takiego tematu ale może wystarczy zrobić rzut poziomu mieszkania i osobno rozwinięcie instalacji wod - kan.
Dodatkowo pewnie instalacja elektryczna.
Zawsze można pierwszą wersje poprawić . :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”