coraz bardziej przekonuje mnie teoria p. T. Brzęczykowskiego
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Brzęczkowski jak Ty mozesz mieć klientów jak Ty non stop siedzisz przy kompie i pisujesz na forach?
Coś tabunami do Twej budki nie przychodza skoro masz tyle czasu na udowadnianie tu swojego geniuszu. Ja to przynamniej mam z Ciebie rozrywkę przy kawie.
A ja myślę że przytomnych inwestorów nie zachęcisz oferta miesiąca
Oferta miesiąca:
CHCESZ MIEĆ TERMOS BRZĘCZKOWSKIEGO tylko za jedyne...2000 zł /m2 p.u.
A tak pozatym
Przez 18 lat Twojej działalności gospodarczej nie udało się Ci na forum zaprezentować ani jednego potwierdzonego przypadku zadowolonego klienta który uwierzył w twoje 40kWh/m2 na wszystko i to osiągnął.
A co z tym BBR2006 ktore miałeś przedstawić.Istnieje?Czy nie?
Coś tabunami do Twej budki nie przychodza skoro masz tyle czasu na udowadnianie tu swojego geniuszu. Ja to przynamniej mam z Ciebie rozrywkę przy kawie.
A ja myślę że przytomnych inwestorów nie zachęcisz oferta miesiąca
Oferta miesiąca:
CHCESZ MIEĆ TERMOS BRZĘCZKOWSKIEGO tylko za jedyne...2000 zł /m2 p.u.
A tak pozatym
Przez 18 lat Twojej działalności gospodarczej nie udało się Ci na forum zaprezentować ani jednego potwierdzonego przypadku zadowolonego klienta który uwierzył w twoje 40kWh/m2 na wszystko i to osiągnął.
A co z tym BBR2006 ktore miałeś przedstawić.Istnieje?Czy nie?
Z informacji, które przekazała mi osobą powołująca się na Pana (Władysław vel. Wgregor) wynikało, że wykonywał Pan dla nich instalacje wentylacyjne.Tomasz_Brzeczkowski pisze:Fakt są znowu.
Skoro Pan dzwonił i napisał Pan, że są niezadowoleni z mojej usługi... to może Pan napisze co ja tam robiłem, czy doradziłem?
z pewnością tak lekko miał nie będzieHenoK pisze:TB udziela się na innych ForachMTW pisze:jaka błoga cisza TB pewnie dorwał zlecenie.
Może tam, go nie znajdą "spiskowcy" ?
spiskowcy są wszędzie
i awantury z jego osobą podobne jak tu , a co się nie zmienia ?
te same teksty , te same zdjęcia , tylko spiskowcy inni
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Nie znam Pana informatorów, ale nie "wykonałem" a wyrywałem (poprzednie) i zakładałem "działające" czyli poprawiałem.HenoK pisze:Z informacji, które przekazała mi osobą powołująca się na Pana (Władysław vel. Wgregor) wynikało, że wykonywał Pan dla nich instalacje wentylacyjne.Tomasz_Brzeczkowski pisze:Fakt są znowu.
Skoro Pan dzwonił i napisał Pan, że są niezadowoleni z mojej usługi... to może Pan napisze co ja tam robiłem, czy doradziłem?
Zresztą wie Pan o tym ode mnie (pryw wiadomość).
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Skoro nas wzięto do "wyrzucenia" i wstawienia nowego - to znaczy, ze my to stare „zepsuliśmy”? Że klient jest z nas niezadowolony? To coś jak z rowerami na Placu Czerwonym…
Jeżeli Pan by chciał mieć dom energooszczędny i zamówiłby Pan nas do poprawienia swojego domu. To pokazując zdjęcia z demontażu pompy ciepła, podpisałby Pan, że to nasza wina, ze ją zamontowano????
Jeżeli Pan by chciał mieć dom energooszczędny i zamówiłby Pan nas do poprawienia swojego domu. To pokazując zdjęcia z demontażu pompy ciepła, podpisałby Pan, że to nasza wina, ze ją zamontowano????
Zadałem proste pytanie. Kto był zleceniodawcą : Wykonawca robót (firma Isomax), czy inwestor? Tak trudno na to odpowiedzieć ? Potrzeba do tego Placu Czerwonego ?Tomasz_Brzeczkowski pisze:Skoro nas wzięto do "wyrzucenia" i wstawienia nowego - to znaczy, ze my to stare „zepsuliśmy”? Że klient jest z nas niezadowolony? To coś jak z rowerami na Placu Czerwonym…
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik