tapeta strukturalna

Zastanawiasz się z czego budować ściany? Chcesz wiedzieć jakie wykonać tynki? Szukasz pomysłu na ciekawe wykończenie elewacji? W tym dziale znajdziesz porady i inspiracje.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

maxymilian84
Początkujący
Początkujący

tapeta strukturalna

Post autor: maxymilian84 »

czy ktos słyszal o tapecie struktoralnej? planuje ja klasc tylko chcial bym wiedziec co to za wynalazek dziekuje za pomoc!!

Xkem
Początkujący
Początkujący

Post autor: Xkem »

Tapety tłoczone i ziarniste, przeznaczone do krycia farbą emulsyjną. Ich struktura jest widoczna najwyraźniej przy skośnym oświetleniu. Dzięki wypukłej fakturze świetnie ukrywają niedoskonałości ścian.

maxymilian84
Początkujący
Początkujący

Post autor: maxymilian84 »

a dlugotrwale sa no przez ile lat moga byc na scianie i ile razy je mozna malowac? a tak wogule ile kosztuja? pozdrawiam

Chr1s
Początkujący
Początkujący

Re: tapeta!

Post autor: Chr1s »

Ja bym sobie uprościł robotę i kupił Fototapety na zamówienie, ta firma się tym zajmuje /www.mamita.pl]www.mamita.pl[/url] . Moje dziecko posiada w swoim pokoju właśnie takie fototapety . Jesteśmy z nich zadowoleni ,a mały ma najfajniejszy pokój , dzieciaki z przedszkola jak do niego przychodzą nie mogą się napatrzeć . tutaj macie mamita.pl/fototapety/do-pokoju-dzieciecego/ . Naprawdę polecam ! :)

Awatar użytkownika
chiromancja
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: tapeta!

Post autor: chiromancja »

Teraz jest wiele ciekawych wzorów tapet. Można nimi ciekawie dekorować ściany. Na przykład poprzez kompozycję tapety z dużym wzorem na jednej ścianie i tła na pozostałych. Zamiast tła można użyć farby kolorowej i zrezygnować z tapety. Są też w sprzedaży naklejki ścienne. Dekoruje się nimi bardzo łatwo. Po prostu przykleja, nie trzeba wzorów malować za pośrednictwem szablonów. Dla niedowiarków polecam ciekawy artykuł:
aprillo.pl/czy-tapetowanie-jest-nadal-modne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ściany elewacje fasady ”