tania i dobra wkrętarka
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
wampir_wawelski
- Aktywny

tania i dobra wkrętarka
Witam,
potrzebuje do domowego użytku tanią i nie drogą wkrętarkę.
Czytałem trochę, niezbyt dobre oponie ma np einhell. Słyszałem, że w Obi są przystępne z dwoma akumulatorami za 180 zł. Tylko firma jakaś no name.
Czy możecie coś polecić? najlepiej wkrętarkę 18V ?
potrzebuje do domowego użytku tanią i nie drogą wkrętarkę.
Czytałem trochę, niezbyt dobre oponie ma np einhell. Słyszałem, że w Obi są przystępne z dwoma akumulatorami za 180 zł. Tylko firma jakaś no name.
Czy możecie coś polecić? najlepiej wkrętarkę 18V ?
-
trelkowski
- Początkujący

-
cytrolexus
- Początkujący

Za ok. 200zł powinieneś kupić w sklepie, nie w markecie wkrętarkę firmy EINHELL ale tylko koloru niebieskiego. EINHELL ma kilka wykonań swoich maszyn w kilku różnych kolorach, które to kolory odpowiadają różnej jakości tych maszyn. Kolor niebieski jest najtrwalszą linią w przypadku wkrętarek i taką CI polecam. Za dwie stówy nic lepszego chyba nie kupisz. Pozdro;;)
-
bodziu
Re: tania i dobra wkrętarka
Dobre wkrętarki ma Celma, wciąż jakościowa budowa, bez chińszczyzny. Kiedy biorę do ręki kolejne wkrętarki w marketach to mam wrażenie, że większość tych rzeczy to szajs. Przykład dobrej wkrętarki od Celmy masz tutaj - http://celma.com.pl/produkty/wiertarko- ... k-li-10-db O to chodziło?
Celma jest ok, ale ja wolę kupować od Trytona, we wkrętarkach mają wielki wybór. Można wybierać według mocy, typu baterii, wielkości. A przede wszystkim są to solidne i trwałe elektronarzędzia.
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

Ja polecam takie firmy jak Makita,Metabo czy Bosch- maja narzędzia bardzo dobrej jakości w stosunku do ceny,akurat u nas znajdziecie ich szeroki wybór,fachowa obsługa zawsze chętnie pomoże.
-
MarekRoman
- Początkujący

Ja używam Celmy. Mam WAK 18 i jest naprawdę dobra. Polecam i dostaniesz ją bez problemu.
Marek
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

I jak kwestia wkrętarki,zdecydowałeś się na jakiś model czy też w dalszym ciągu poszukujesz? Bo teraz na naszej stronie znajdziesz bardzo fajne,atrakcyjne rabaty,warto zerknąć.