popękany eternit - azbest
Moderator: Redakcja e-dach.pl
popękany eternit - azbest
mam pytanie mam na dachu troche popekany eternit niestety na razie nie mam pieniedzy na jego wymiane. Jak mozna by go niedrogo zabezpieczyc zeby nie pekal i troche jeszcze posluzyl
-
Przemek
popekany eternit to zabójstwo dla zdrowia !
dowiedz sie o dotacje i usuń go !
czytałeś wytyczne i pomoc na www.e-dach.pl ?
eternit - azbest
dowiedz sie o dotacje i usuń go !
czytałeś wytyczne i pomoc na www.e-dach.pl ?
eternit - azbest
Re: popękany eternit - azbest
gietek3 pisze:mam pytanie mam na dachu troche popekany eternit niestety na razie nie mam pieniedzy na jego wymiane. Jak mozna by go niedrogo zabezpieczyc zeby nie pekal i troche jeszcze posluzyl
Łatwo mówić z dotacji dostane 2000 tys co mi starczy ledwie na utylizacje a co z reszta mam 120 m2 tego i jeszcze krokwie do wymiany
a niema jakiegos tanszego srodka ten jest pewnie dobbry ale ta firma nie nalerzy do naj tanszychgietek3 pisze:mam pytanie mam na dachu troche popekany eternit niestety na razie nie mam pieniedzy na jego wymiane. Jak mozna by go niedrogo zabezpieczyc zeby nie pekal i troche jeszcze posluzyl
a moze ktos zna jeszcze jakis sposobgietek3 pisze:mam pytanie mam na dachu troche popekany eternit niestety na razie nie mam pieniedzy na jego wymiane. Jak mozna by go niedrogo zabezpieczyc zeby nie pekal i troche jeszcze posluzyl