Czajnik bezprzewodowy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
dragoranka
- Początkujący

Czajnik bezprzewodowy
Jak w temacie... Poszukuję w sieci dobrej jakości czajnika bezprzewodowego. Jak dotąd stawiałam na takie "mejdinczajna" prosto z biedronki i efekt jest taki, że w przeciągu roku dwa razy musiałam wymienić ów sprzęt.
moderni.pl/category.php?catx=17&caty=18&catz=22
jakby ktoś mógł mi z tej oferty wskazać coś trwałego, byłabym baaardzo wdzięczna...
jakby ktoś mógł mi z tej oferty wskazać coś trwałego, byłabym baaardzo wdzięczna...
Re: Czajnik bezprzewodowy.
Witam. Ja używam BRAUNA od 5-ciu lat codziennie i kilka razy dziennie i dobrej wody. Do tej pory - bezawaryjny. Kranówy nie używam, bo mam kredę w wodzie. Kupuje w 5L, lub wożę ze źródełka. Dno czajnika - jak nowe.dragoranka pisze:Jak w temacie... Poszukuję w sieci dobrej jakości czajnika bezprzewodowego. Jak dotąd stawiałam na takie "mejdinczajna" prosto z biedronki i efekt jest taki, że w przeciągu roku dwa razy musiałam wymienić ów sprzęt.
LIBER
-
dragoranka
- Początkujący

Ja korzystam z Philipsa i jestem zadowolony. Wcześniej kupowałem czajniki za kilkadziesiąt złotych i psuły się po kilku miesiącach (a czasem nawet tygodniach). Wydałem na nie tyle pieniędzy, że dziś łapię się za głowę
Do tego warto skorzystać z różnych okazji w sklepach internetowych. Ja polecam hiperokazja.pl Możesz kupić funkcjonalny i solidny czajnik w bardzo przystępnej cenie /http://www.hiperokazja.pl/sprzet-agd/drobny-sprzet-kuchenny/czajniki-elektryczne.html Sprzęt jest markowy i objęty gwarancją, więc powinnaś długo z niego korzystać. I omijaj te tanie - zaoszczędzisz na niezłe wakacje 
Re: Czajnik bezprzewodowy
Ja obecnie mam w domu czajnik Philipsa i jestem zadowolona. I zgadzam się z tym, że warto kupić sprzęt dobrej marki w dobrym sklepie. Też wcześniej kupowałam takie jak Ty "made in china" i czajnik nie pochodził nawet pół roku i musiałam kupować nowy. Wydałam na to kup... pieniędzy i żadnej korzyści. Jeżeli chcesz kupić czajnik w dobrym sklepie to polecam Ci sklep magicznaplaneta.pl. Mają dobrej jakości sprzęty. Sama robie tam zakupy i nigdy nie zdarzył mi się wadliwy towar. Są rzetelni i uczciwi.
Ja miałem kilka czajników i rzeczywiście Phillips spośród wszystkich spisywał się najlepiej. Następnym razem kupię chyba jednak coś ze stalową obudową, kilka czajników rozleciało mi się z powodu właśnie przez niesolidną, plastikową obudowę.
Ja też polecam Philipsa. Rzeczywiście trzeba trochę w niego zainwestować, jednak jak poszperasz w sklepach internetowych, które oferują sprzęt AGH I RTV możesz znaleźć ciekawe promocje!!
Ja posiadam taki mam go 3lata i narazie grzeje bez awarii.
skapiec.pl/img/88229-321-1-tefal-delfina-1_5-l.html
skapiec.pl/img/88229-321-1-tefal-delfina-1_5-l.html
Dzisiaj mojej mamie zepsuł się czajnik, od razu zaczęłyśmy szukać nowego w necie. I proszę: hiperokazja.pl/sprzet-agd/drobny-sprzet-kuchenny/czajniki-elektryczne.html I to jeszcze 20% taniej!
-
Przemek
cena wystawion na stronie nie zawsze jest cena zakupu - proponuje to sprawdzać kazdorazowo
sklepy stosuja różne sztuczki aby znaleśc sie na wysokic pozycjach w porównywarkach cenowych.
sklepy stosuja różne sztuczki aby znaleśc sie na wysokic pozycjach w porównywarkach cenowych.
Oczywiście zdaje sobie z tego sprawę. Jednak sklep internetowy hiperokazja.pl jest sprawdzony przeze mnie. Oprócz czajnika zamówiłam tam ostatnio też toster i ekspres do kawy. Cena wystawiona na stronie zawsze była ceną zakupu. Ponadto jak ktoś ma jakieś wątpliwości to zawsze można się skontaktować z obsługą.
-
domixxx
Witam, ja użwyam takiego bardzo prościtkiego czajnika SIEMENS TW47101. Na razie to mój drugi i jestem bardzo zadowolona. Co do sklepów internetowych i okazji, to zgadzam się z Olusią. Są sklepy, z którymi są same problemy, a są tez sprawdzone firmy. Ja np. zamawiam na magicznaplaneta.pl i się jeszcze nie zawiodłam. I zamówienie przychodzą na czas