witam wszystkich niedlugo rozpoczecie prac moze juz ktos budowal dom upb211 ma doswiadczenie i cenne rady pochwalcie sie swoimi parterowkami zdjecia mile widziane
Pozdrawiam Grzegorz.
upb 211 dom przy bajecznej
-
Grzegorz 99
- Początkujący

upb 211 dom przy bajecznej
Grzegorz
Re: upb 211 dom przy bajecznej
Witam, buduje dom upb 211 chętnie obejże gotowe projekty u innych. Ciekawa jestem aranzacji wnetrz i elewacji. Pozdrawiam
Ola99
-
Grzegorz 99
- Początkujący

witam buduje upb 211 niestety jestem na etapie stanu zerowego dopiero murowane sa sciany ale moze ty masz kilka fotek lub dobrych porad co do tego projeku
grzes208@op.pl
Pozdrawiam Grzegorz.
grzes208@op.pl
Pozdrawiam Grzegorz.
Grzegorz
Witam, moge przeslac Ci kilka fotek ale troszke pozniej. Mam chore dzieci i maly sajgon z tym zwiazany... My na sczescie juz etap budowy mam y za soba, zostaly nam JEDYNIE
elewacja, podbitka, ogrodzenie itp fajne rzeczy. Masakra
My zrezygnowalismy z drzwi pomiedzy czescia sypialna a dzienna, pomniejszylismy taras (u nas nie bedzie taki wystajacy- bedziemy go robic na wiosne z drewna), przenieslismy wejscie na strych za kotlowanie. Proponuje dodac drzwi w kotlowni na przeciwko wejscia na podworko, i okno w garazu. My niestety nie zwiekszylismy powierzchni ostatniego pokoju,ale teraz na pewno bym to zrobila, a i chyba zdecydowalabym sie na polaczenie lazienki z mala ubikacja,poniewaz po wstawieniu do lazienki kabiny i wanny jest okropnie ciasno. Myslimy takze o adaptacji poddasza, ale to w dalekiej przyszlosci, musimy sie najpierw uporac z dolem
chcielibysmy wstawic schody w salonie, ktore by prowadzily na poddasze moze wtedy dom nie przypominalby az tak "mieszkania".
Pozdrawiam gorąco i zycze powodzenia, no i czekam na wiesci o postępach w budowie.
Ola
My zrezygnowalismy z drzwi pomiedzy czescia sypialna a dzienna, pomniejszylismy taras (u nas nie bedzie taki wystajacy- bedziemy go robic na wiosne z drewna), przenieslismy wejscie na strych za kotlowanie. Proponuje dodac drzwi w kotlowni na przeciwko wejscia na podworko, i okno w garazu. My niestety nie zwiekszylismy powierzchni ostatniego pokoju,ale teraz na pewno bym to zrobila, a i chyba zdecydowalabym sie na polaczenie lazienki z mala ubikacja,poniewaz po wstawieniu do lazienki kabiny i wanny jest okropnie ciasno. Myslimy takze o adaptacji poddasza, ale to w dalekiej przyszlosci, musimy sie najpierw uporac z dolem
Pozdrawiam gorąco i zycze powodzenia, no i czekam na wiesci o postępach w budowie.
Ola
Ola99
-
Grzegorz 99
- Początkujący

witam my tez zrezygnowalismy z drzwi dzielace czesc sypialna od mieszkalnej dzwi do kotlowni od strony garazu jezeli chodzi o lazienke to wykozystalismy miejsce z tylu kotlowni tak aby bylo mozna dodac okno w lazience w garazu dwa okna 80/60 reszte okien 180/150 w lazience 60/90
podaj adres to podesle pare fotek niewiem dlaczego ale jak dodaje zdjecia do galerii nie sa one widoczne moze mam cos zle ustawione?
Pozdrawiam Grzegorz
podaj adres to podesle pare fotek niewiem dlaczego ale jak dodaje zdjecia do galerii nie sa one widoczne moze mam cos zle ustawione?
Pozdrawiam Grzegorz
Grzegorz
-
Viktor2209
- Początkujący

Można prosić o zdjęcia z realizacji