Jaka Lodówka?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
weroniczka
- Początkujący

Ja polecam lodówkę BEKO. mam taka od około 4lat i jest na prawdę ekstra. Sama się odmraża, ma małe zużycie prądu(nie pamiętam klasy) wysokość lodówki okolo 190cm, zamrażalnik na dole, lodówka u góry, wykonanie według mnie bardzo dobre. Do tego po wypełnieniu jakiejs ankiety dostałem przedłużenie gwarancji o kolejne 5 lat, czyli razem 7 lat.
Ja nie mam zastrzeżeń. radze brać lodówke z półkami szklanymi, taka mam i w utrzymaniu jest super.
Pozdrawiam
Ja nie mam zastrzeżeń. radze brać lodówke z półkami szklanymi, taka mam i w utrzymaniu jest super.
Pozdrawiam
Nie zgodze się. Mam srebrną lodówkę (amica FK350.2ZV X) i nie brudzi się bardziej niz biała. Nie mam też żadnych problemów z jej czyszczeniem.weroniczka pisze:nie mam takiej lodówki, ale wiem, ze srebrną strasznie źle się czyści. Jeszcze zależy czy matowa czy na połysk. Matowa jest fatalna, zwłaszcza jak sie ma dzieci
Nieprawdaż, że piękna dziś pogoda?
- Sparklebreeze
- Początkujący

Samsung RL41HCUS - mam tą lodówkę od roku
Dobrze wykonana nie jest głośna, Klasa A+. Polecam
Poszperaj w internecie,obejrzyj w sklepie.Ma też wadę(jak każda)
Stosunkowo szybko się nagrzewa- gdy brak prądu - ale zużycie ma minimalne.
Aha jeszcze jedno- chyba jako jedyny na rynku Samsung produkuje lodówki które oddają ciepło BOKAMI (są ciepłe gdy agregat pracuje)
Jeżeli są pytania to proszę.
Dobrze wykonana nie jest głośna, Klasa A+. Polecam
Poszperaj w internecie,obejrzyj w sklepie.Ma też wadę(jak każda)
Stosunkowo szybko się nagrzewa- gdy brak prądu - ale zużycie ma minimalne.
Aha jeszcze jedno- chyba jako jedyny na rynku Samsung produkuje lodówki które oddają ciepło BOKAMI (są ciepłe gdy agregat pracuje)
Jeżeli są pytania to proszę.