kuchnia taka sobie

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

TOMASZKLUS
Aktywny
Aktywny

kuchnia taka sobie

Post autor: TOMASZKLUS »

Kuchnia jest mała i taka sobie mialo być WC a jest kuchnia :lol: ot samo życie

Awatar użytkownika
Andrzej Wilhelmi
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Andrzej Wilhelmi »

O kuchnia ile nowych tematów?!!! :roll: Pozdrawiam.

skil3
Początkujący
Początkujący

Post autor: skil3 »

:P co tak malo postow z checia bym przyjol jakies zlecenie na kuchnie

Liber
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Liber »

skil3 pisze::P co tak malo postow z checia bym przyjol jakies zlecenie na kuchnie
Witam - bez urazy, ale na takiej powierzchni - kuchnia z WC - nie powojujesz z niczym, chyba, że to WC było przynajmniej 3x3 mb. Pozdrawiam
LIBER

LUIZ
Początkujący
Początkujący

Post autor: LUIZ »

a co z przestronnością? dużymi przestrzeniami? brak? :roll:

Liber
Zaawansowany
Zaawansowany

LUIZ pisze:a co z przestronnością? dużymi przestrzeniami? brak? :roll:
Jeżeli mowa jest o kuchni z pomieszczenia WC- to gdzie szukasz przestrzeni, przestronności kuchennej. Po prostu ktoś ma problem! Gdyby była możliwość, nie szukałby kuchni w pomieszczeniu po WC. Chyba jak pisałem - to pomieszczenie ma przynajmniej 3 x 3 m., 2.5 x 3 . Też nie jest duże, ale coś już można zrobić. W mniejszych pomieszczeniach ja wymieniłem robiłem kuchnie i są OK! Mam fotki i są na galerii.
LIBER

LUIZ
Początkujący
Początkujący

Post autor: LUIZ »

Z każdego pomieszczenia można wyczarować coś fajnego bo w sumie to liczy się pomysłowość! Ale ja osobiście dusze się w ciasnych i małych powierzchniach! ale jak mus to mus, pozdrawiam

Liber
Zaawansowany
Zaawansowany

LUIZ pisze:Z każdego pomieszczenia można wyczarować coś fajnego bo w sumie to liczy się pomysłowość! Ale ja osobiście dusze się w ciasnych i małych powierzchniach! ale jak mus to mus, pozdrawiam
Pewnie - "jak mus to mus". W WC-aku coś fajnego można wyczarować - fajne WC, a nie kuchnię jak ma może 2 m2. - "z piasku bicza nie ukręcisz"!
Pozdrawiam.
LIBER

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”