Ściana wyłożona płytami kompaktowymi.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ściana wyłożona płytami kompaktowymi.
Witam,
mój syn wymyślił sobie zeby na większy kawałek ściany w jego pokoju przykleić płyty CD/DVD.
Chciałem zapytac czy miał ktoś do czynienia z czymś takim i czy ma jakies zdjecia jak to wyglada po ułożeniu.
Pozdrawiam
mój syn wymyślił sobie zeby na większy kawałek ściany w jego pokoju przykleić płyty CD/DVD.
Chciałem zapytac czy miał ktoś do czynienia z czymś takim i czy ma jakies zdjecia jak to wyglada po ułożeniu.
Pozdrawiam
- Rom-Kon Remonty
- Zainteresowany

- Rom-Kon Remonty
- Zainteresowany

-
komarr
jak wygląda można sobie wyobrazić, jak dla mnie to wielki kicz. Poza tym jak zamierzasz to czyścić ? pokryte kurzem płyty juz nie będą efektownie wyglądały, po ścieraniu wilgotną szmatką na powierzchni płyt zostaną widoczne smugi.
Widziałem w jendym ze sklepów jak robili wystawę właśnie w taki sposób, przyklejali płyty klejem "na gorąco".
Sposobów montarzu jest wiele, poradzisz sobie sama, albo zostaw to synowi (jezeli wiek pozwala).
Pozdrawiam
Widziałem w jendym ze sklepów jak robili wystawę właśnie w taki sposób, przyklejali płyty klejem "na gorąco".
Sposobów montarzu jest wiele, poradzisz sobie sama, albo zostaw to synowi (jezeli wiek pozwala).
Pozdrawiam
-
GibaJ
Parę lat temu miałem sam takie coś. Tylko trzeba wiedzieć czym to kleić bo ja to jakoś kleiłem i ciągle mi spadało budząc mnie w nocy... Nie pamiętam czym kleiłem. Chyba taśmą dwustronną. Jeśli jest to szkodliwe w takiej ilości to zdecydowanie polecam mój patent.
Mianowicie:
1. Kupujemy w ikei najzwyklejszy żyrandol - taki aluminiowy.
2. Tniemy cd/dvd/br/rcd czy co tam kto chce
3. Przyklejamy małe kawałki płyt blisko siebie na kropelkę wewnątrz i na zewnątrz.
Efekt może nie jest powalający... ale zawsze to jakieś oryginalne ozdobienie.
Mianowicie:
1. Kupujemy w ikei najzwyklejszy żyrandol - taki aluminiowy.
2. Tniemy cd/dvd/br/rcd czy co tam kto chce
3. Przyklejamy małe kawałki płyt blisko siebie na kropelkę wewnątrz i na zewnątrz.
Efekt może nie jest powalający... ale zawsze to jakieś oryginalne ozdobienie.