Szukam brygady do budowy domu

Koszt budowy domu lub remontu to często najważniejsza kwestia, decydująca o rozpoczęciu prac, wyborze technologii lub wykonawcy. W tym dziale uzyskasz odpowiedzi na pytania dotyczące realnych kosztów budowy, rady jak zaoszczędzić i jak budować z określonym budżetem.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

magos64
Początkujący
Początkujący

Szukam brygady do budowy domu

Post autor: magos64 »

Witam serdecznie,czy jest ktos kto może polecic mi rzetelna i odpowiedzialną firme do budowy domu.Jest tego teraz dużo ale łatwo można sie naciąc.Dom bede budowac w maju we Wrocławiu.Dziekuje:))

mateomar
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Szukam brygady do budowy domu

Post autor: mateomar »

Witam.
budowa domów

jedkerwr
Początkujący
Początkujący

Post autor: jedkerwr »

budowa domów, wykończenia, remonty

bacha
Początkujący
Początkujący

budowa

Post autor: bacha »

witam
Mogę podać namiary na brygadę która buduje we Wrocławiu, 696452742 Grzegorz Klimczyk
pozdrawiam
Bacha

Sambir
Początkujący
Początkujący

Re: Szukam brygady do budowy domu

Post autor: Sambir »

Witam.
Pisze w imieniu ukraińskiej firmy , która jest zarejestrowana w Polsce. Ta firma ma swoich fachowych pracowników z Ukrainy i zajmuje się budową i wykończaniem domu. Jeżeli Pana
zainteresowała moja propozycja, to czekam na odpowiedź na e-mail lub kom: 507-170 - 480.
Pozdrawiam,
Iryna Pomirko

BUDOTEX
Początkujący
Początkujący

Post autor: BUDOTEX »

Reprezentuję firmę ARDEHAUS.Naszym celem jest kompleksowe zaspokajanie stale rosnących potrzeb i oczekiwań Klientów, a tym samym uzyskiwanie wzrostu ich satysfakcji i stałe doskonalenie procesu realizacji.Podaje link do strony moga panstwo sobie zobaczyc projekty domow i jak wygladaja perfekthaus.pl/edc_kamil_dudek.html pozdrawiam

Przemek

Post autor: Przemek »

bezpłatne zlecenia budowlne
http://www.e-dach.pl/zlecenia.html

polecam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ile kosztuje budowa domu, remont domu”