Szukam brygady do budowy domu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Szukam brygady do budowy domu
Witam serdecznie,czy jest ktos kto może polecic mi rzetelna i odpowiedzialną firme do budowy domu.Jest tego teraz dużo ale łatwo można sie naciąc.Dom bede budowac w maju we Wrocławiu.Dziekuje:))
Re: Szukam brygady do budowy domu
Witam.
budowa domów
budowa domów
Re: Szukam brygady do budowy domu
Witam.
Pisze w imieniu ukraińskiej firmy , która jest zarejestrowana w Polsce. Ta firma ma swoich fachowych pracowników z Ukrainy i zajmuje się budową i wykończaniem domu. Jeżeli Pana
zainteresowała moja propozycja, to czekam na odpowiedź na e-mail lub kom: 507-170 - 480.
Pozdrawiam,
Iryna Pomirko
Pisze w imieniu ukraińskiej firmy , która jest zarejestrowana w Polsce. Ta firma ma swoich fachowych pracowników z Ukrainy i zajmuje się budową i wykończaniem domu. Jeżeli Pana
zainteresowała moja propozycja, to czekam na odpowiedź na e-mail lub kom: 507-170 - 480.
Pozdrawiam,
Iryna Pomirko
Reprezentuję firmę ARDEHAUS.Naszym celem jest kompleksowe zaspokajanie stale rosnących potrzeb i oczekiwań Klientów, a tym samym uzyskiwanie wzrostu ich satysfakcji i stałe doskonalenie procesu realizacji.Podaje link do strony moga panstwo sobie zobaczyc projekty domow i jak wygladaja perfekthaus.pl/edc_kamil_dudek.html pozdrawiam