RACJA ! bo do czego innego służy! Dzięki.Wentylacja wymuszona czy nie nie da takich efektów jak dobry klimatyzator.
który klimatyzator lepszy
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

wentylacji czy klimatyzacji Szanowny Pan raczy używać?wusik pisze:Czyż byśmy o czym innym rozmawiali, czy tylko Ty masz prawo głosu.Tomasz_Brzeczkowski pisze:RACJA ! bo do czego innego służy! Dzięki.Wentylacja wymuszona czy nie nie da takich efektów jak dobry klimatyzator.
Ja piszę o tym czego już używam.
Re: LS
Ja również ostatnio widziałam taki klimatyzator w firmie znajomego, coś niesamowitego. Również na początku byłam przekonana, że to obraz. Chcę kupić w tym bądź w przyszłym roku ten klimatyzator. Myślicie, że warto?Sparklebreeze pisze:Ostatnio widziałam ten ArtCool Galery. Na początku w ogóle się nie zorientowałam, że to klimatyzatorLeman pisze:Mhm ja bym szedł za rada LuckyStrike Lg ma dobre filtry, a poza tym niezle wyglądają (Artcool)Ślicznie wygląda, a najlepsze jest to, że można dowolnie zmieniać jego wygląd, bo robi za ramę do zdjęć/obrazów. Do mieszkania jak znalazł, nie sądzicie?
![]()
Posiadam taki klimatyzator zarówno w domu jak i w firmie i uważam, że to bardzo dobry model, skutecznie oczyszcza powietrze i chłodzi/ogrzewa pomieszczenie. Sam klimatyzator działa bez zarzutu - pracuje cicho i jak do tej pory jest bezawaryjny. Rachunki za energię również nie są wysokie. Z tego co się orientuję to od niedawna w ofercie LG są nowe modele klimatyzatorów Artcool - ARTCOOL Slim Inverter V oraz ARTCOOL Stylist Inverter V, mają ciekawe parametry, dlatego myślę, że warto się z nimi zapoznać.Jula88 pisze: Ja również ostatnio widziałam taki klimatyzator w firmie znajomego, coś niesamowitego. Również na początku byłam przekonana, że to obraz. Chcę kupić w tym bądź w przyszłym roku ten klimatyzator. Myślicie, że warto?
Rzeczywiście modele z serii Art cool to dobre rozwiązanie w przypadku gdy nie chcemy decydować się na klasycznie wyglądające klimatyzatory. Sama zastanawiam się nad kupnem modelu MA12AH1 Gallery Inverter w przyszłym roku, już na nowym mieszkaniuLeman pisze:Mhm ja bym szedł za rada LuckyStrike Lg ma dobre filtry, a poza tym niezle wyglądają (Artcool)
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Re: który klimatyzator lepszy
Ja zakupiłem niedawno klimatyzator tutaj: http://galanz.centrumklima.pl/pl,produk ... golne.html mam go do teraz i jestem bardzo zadowolony. Mają dużą ofertę i produkty tej firmy są naprawdę wysokiej jakości. Mam nadzieję że pomogłem 
- marek82laszko
- Zainteresowany

Rok temu mój szwagier kupił sobie klimatyzator do mieszkania w bloku firmy Rekuperatory niestety modelu nie znam, ale to jest na prawdę dobra sprawa
, oprócz zimnego powietrza w lecie, zimą daje ciepłe. Warto pamiętać aby przed zakupem wybrać odpowiednie pomieszczenie dla tego urządzenia. Szwagier mało nie zapłacił ale z tego co wiem to posiadał kupony ze strony rabatybudowlane.pl było to jakiś czas temu ale może jeszcze będą i się komuś przydadzą. 
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

I jaki rekuperator założyli?marek82laszko pisze:Rok temu mój szwagier kupił sobie klimatyzator do mieszkania w bloku firmy Rekuperatory niestety modelu nie znam, ale to jest na prawdę dobra sprawa 8), oprócz zimnego powietrza w lecie, zimą daje ciepłe. Warto pamiętać aby przed zakupem wybrać odpowiednie pomieszczenie dla tego urządzenia. Szwagier mało nie zapłacił ale z tego co wiem to posiadał kupony ze strony rabatybudowlane.pl było to jakiś czas temu ale może jeszcze będą i się komuś przydadzą. :D
A mój kumpel wujka cioci dostał za kupony w biedronce
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Biedronki, to mają małe rekuperatorki.Bolas pisze:A mój kumpel wujka cioci dostał za kupony w biedronce
W kropki