Piece Reco

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

magnolia
Początkujący
Początkujący

Piece Reco

Post autor: magnolia »

Witam serdecznie. Czy ktoś mógłby nam doradzić, czy polecany nam piec na eko -groszek firmy Reco- żeliwny, to dobry wybór. Mamy poważny dylemat jaki piec i do końca nie wiemy jaką formę ogrzewania domu wybrać.Będziemy wdzięczni za informacje

Wavin Metalplast-Buk
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: Wavin Metalplast-Buk »

Prosimy o skierowanie tego pytania do producenta pieców. Firma Wavin Metalplast-Buk Sp. z o.o. nie posiada w swojej ofercie pieców.
Doradca Wavin

astim
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: astim »

To jest forum Wavinu?? kto twierdzi, że wavin robi piece?
a co do pytania magnolii, może napiszesz coś więcej, za mało informacji dla udzielania rad

Przemek

Post autor: Przemek »

temat przeniesiony z forum Wavin

1313kris
Początkujący
Początkujący

Post autor: 1313kris »

ja mam podobny do RECO piec 20kw zeliwny sprawuje sie niezle

wojciech_k_k
Początkujący
Początkujący

Re: Piece Reco

Post autor: wojciech_k_k »

kocioł r-eco mówiąc delikatnie to zły produkt i wcale nie dziwię się,że ktoś się tym kotłem interesuje,ponieważ na zewnątrz ładnie wygląda i jest najdroższy lub jednym z najdroższych na rynku.Niestety kocioł musi być sprawny i pracować w sposób optymalny a nie tylko wyglądać i cena jak i z czego jest wykonany nie ma tu nic do rzeczy.Kupiłem tego "mercedesa"wśród kotłów,używałem go przez poprzedni sezon grzewczy,ani ja,ani serwis fabryczny nie(7 wizyt serwisu)nie możemy go doprowadzić do ładu i dzisiaj uważam,że tego kotła nie da się doprowadzić do ładu.przykre ale taka jest rzeczywistość.Ze szczerego serca w 100% odradzam zakup kotła r-eco,chyba,że ktoś lubi takie wyzwania i chce się mordować z piecem i producentem.
wojtek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”