Fuszerka płotu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Fuszerka płotu
Witam. Proszę o poradę. Fachowcy wbetonowali słupki tak, że wszystkie się ruszają. Płot ma 1,5m wysokości i jest z siatki powlekanej.Co mam teraz zrobić.
Fuszerka płotu
To co teraz można na to poradzić?
Re: Fuszerka płotu
Zawołać tych fachowców pokazać im co zrobili i niech doradzają.Przecież ktoś wzioł za to pieniądzeIrena1 pisze:To co teraz można na to poradzić?
Re: Fuszerka płotu
Kto zwalił sprawę niech teraz poprawią, tak samo było jak sąsiadom źle płot postawili, przez co był problem z zamontowaniem bramy automatycznej, pokłócili się trochę i po tygodniu już miała poprawione.Irena1 pisze:To co teraz można na to poradzić?
Ja nic konstruktywnego nie wniosę do Pani wątku, tak tylko dodam, że jedni fachowcy robili gładzie - nigdzie żadnego gruntu, czy podkładu, a dziś gładź spada mi z płyt k-g całymi kawałami. Kolejni - glazura w łazienkach - rozpaprana robota, nie dokończone, kasa wzięta - wyjechali w świat! Jeszcze następni (zabudowa kominka) ukradli szlifierkę, wyrzynarkę i wiertarkę. Chwała Bogu - dokończyli, ale zapadli się pod ziemię, gdy usłyszęłi, że należy oddać "pożyczone" urządzenia... F A C H O W C Y ???
Niestety ale tak niekiedy jestmomikaf pisze:Ja nic konstruktywnego nie wniosę do Pani wątku, tak tylko dodam, że jedni fachowcy robili gładzie - nigdzie żadnego gruntu, czy podkładu, a dziś gładź spada mi z płyt k-g całymi kawałami. Kolejni - glazura w łazienkach - rozpaprana robota, nie dokończone, kasa wzięta - wyjechali w świat! Jeszcze następni (zabudowa kominka) ukradli szlifierkę, wyrzynarkę i wiertarkę. Chwała Bogu - dokończyli, ale zapadli się pod ziemię, gdy usłyszęłi, że należy oddać "pożyczone" urządzenia... F A C H O W C Y ???