Technologia KAN-therm
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Technologia KAN-therm
Czy to jest dobry system?czy ktos w tym systemie robił wode i CO ?
Jakie sa słabe punkty?
Wykonawca twierdzi iz jest to najlepszy system i daje dożywotnią gwarancje na niego,czy to mozliwe?
Dziekuje i pozdrawiam
Jakie sa słabe punkty?
Wykonawca twierdzi iz jest to najlepszy system i daje dożywotnią gwarancje na niego,czy to mozliwe?
Dziekuje i pozdrawiam
spójrz lepiej na świat
co do wyboru systemu jeszcze nie wiem ma mi zrobic wycene i omówic temat za tydzień.fpz pisze:A ile lat ma ten wykonawca![]()
![]()
A na poważnie to o którym systemie kan therm myślisz? kan.com.pl/index.php?Itemid=111&id=94&option=com_content&task=view
Według mnie są inne równie niezwodne systemy. To zależy, za jaką cenę ci gość chce to wykonać.
A wracając do mojego pytania to jaki system jest godny polecenia pomijając jego wartość ( dobre musi kosztować, nie robie ogrzewania podłogowego)
jako hydraulik amator miałem przerabiać instalacje w mieszkaniu
zdecydowałem się na pex-al-pex wavina ale ceny plastikowych zlączek mnie powaliły - cennik na stronie
jestem w trakcie kładzenia instalacji, caly system kupiłem w castoramie
mają metalowe skręcane złączki i rurki jakiejś amerykańskiej firmy.
bardzo fajnie się to składa jest ok 50 - 70 % tańsza i nie trzeba się prosić o zaciskarkę.
ponadto te złączki można zaciskać wielokrotnie ma to szczególne znaczenie w przypadku jakiejś awarii
zdecydowałem się na pex-al-pex wavina ale ceny plastikowych zlączek mnie powaliły - cennik na stronie
jestem w trakcie kładzenia instalacji, caly system kupiłem w castoramie
mają metalowe skręcane złączki i rurki jakiejś amerykańskiej firmy.
bardzo fajnie się to składa jest ok 50 - 70 % tańsza i nie trzeba się prosić o zaciskarkę.
ponadto te złączki można zaciskać wielokrotnie ma to szczególne znaczenie w przypadku jakiejś awarii