okna PCV najtańsze , najlepsze
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
silverco24
- Początkujący

okna PCV najtańsze , najlepsze
Zapraszam wszystkich, którzy zastanawiają się jakie okna zamontować do swojego domu do dyskusji o cenach i walorach. Sam nie ukrywam mam wiele przemyśleń i sugestii Mam też atrakcyjną ofertę okienną dla wszystkich zainteresowanych dolnoślązaków na okna 3, 5, 6 komorowe. 
Re: okna PCV najtańsze , najlepsze
Już sam tytuł wprowadza pewną sprzecznośćsilverco24 pisze:Zapraszam wszystkich, którzy zastanawiają się jakie okna zamontować do swojego domu do dyskusji o cenach i walorach. Sam nie ukrywam mam wiele przemyśleń i sugestii Mam też atrakcyjną ofertę okienną dla wszystkich zainteresowanych dolnoślązaków na okna 3, 5, 6 komorowe.
..no ale czekamy na te przemyslenia i sugestie
UWAGA na okna z firmy Goran
UWAGA na okna z firmy Goran, Stolbud Pruszyński (okna drewniane) bardzo złej jakości montaż dopiero po kilku miesiącach od zamówienia. Obsługa
skandaliczna w punkcie Warszawa ul. Bartycka. Liczne wady
lakiernicze i wady w konstrukcji uszczerbki w drewnie NIE POLECAM.
Jestem w trakcie reklamacji.
skandaliczna w punkcie Warszawa ul. Bartycka. Liczne wady
lakiernicze i wady w konstrukcji uszczerbki w drewnie NIE POLECAM.
Jestem w trakcie reklamacji.
Jak mnie wkurzają takie posty
3,4,5,6,7,8 komorowe okna. Ok. Teoretycznie im więcej komór tym okna "cieplejsze" . Nie mówię tu o szybach, bo pewnie proporcje dla Ciebie nie mają znaczenia, wzmocnieniach, wyposażeniu. Kto to produkuje ? Jakie mają doświadczenie, cetryfikaty. Na jakich maszynach, jakie są dokładnie warunki gwarancji. Jakość montażu, serwis ?
Jak sprzedajesz wyłącznie okna bazując na ilości komór i niewiedzy ludzi , to idź może lepiej na rynek , ustaw się z oknami 3 komorowymi obok truskawek, właśnie pełnia sezonu. Na pewno zbierzesz duże żniwo.
Jak sprzedajesz wyłącznie okna bazując na ilości komór i niewiedzy ludzi , to idź może lepiej na rynek , ustaw się z oknami 3 komorowymi obok truskawek, właśnie pełnia sezonu. Na pewno zbierzesz duże żniwo.
Handluję od lat m.in. oknami GORAN i nie przytrafiła mi żadna reklamacja. do własnego domu też wziąłem od nich okna drewniane. I wszystko jest super w całym domu.
-
xfinlandia
Przybrałeś Bogdanie drogę oficjalną - i słusznie. Na Muratorze też powinieneś się ujawnić, bo długo nie da się udawać Klienta:)
Silvreco24 nudził się w pracy ,wrzucił post i nas olał
Dobrze, że choć Bogdan wyszedł ze soją reklamą, bo cały temat nie miałby sensu.
widzę, że coraz więcej jest ofert firm ,które zajmują się produkcją okien, a jeśli chodzi o mnie to mnie bardzo spodobała się oferta firmy wimarol. Okna się bardzo pięknie prezentują, są solidnie wykonane, mają ciekawy design.
-
xfinlandia
Tak tak, wiemy o tym Spikerze. Powiedziałeś to już na każdym możliwym forum.
Jak sprzedaż nie idzie to trzeba kupić reklamę - da lepszy efekt:)
Jak sprzedaż nie idzie to trzeba kupić reklamę - da lepszy efekt:)
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Ja mam w Warszawie sprawdzone okna Okno Plus, firma ma swoje salony sprzedaży na pewno na Bzów i Popularnej. Obsługa rzetelna, konkretna, szybko mi pomogli dobrać formaty pod mój dom, balkon, salon itd.
Nieprawda, droższe nie zawsze znaczy lepsze, czasem można kupić coś dobrego cenowo, a jednocześnie świetnego materiałowo, np. okna od drutexa. Drutex, to czołowy, znany producent, jego okna pvc (polecam zwłaszcza iglo light) mają super parametry, a nie wydamy na nie fortuny