Skrzynka bezpiecznikowa
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Skrzynka bezpiecznikowa
mam pytanie w projekcie i w warunkach przyłącza skrzynke mam w wiatrołapie a chciałbym ja za montować przy wejściu do garażu (ta sama sciana tylko z drugiej strony) czy musze gdzies zglaszac o tym przed odbiorem. Nie chciałbym miec jakichs problemow przy odbiiorze
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
elpapiotr
Skrzynka bezpiecznikowa
Witam.
Cisza, echo.
Czy już wszystkich elektryków zabrakło na tym forum ?
Cisza, echo.
Czy już wszystkich elektryków zabrakło na tym forum ?
-
buraczane_pole
- Aktywny

-
elektroplant
- Początkujący

- piotrkam1982
- Aktywny

- Kontakt:
Witam i nie zgadzam się z przedmówcą....
Jeżeli ma Pan projekt i aktualnie się buduje...to projekt trzeba zmienić tak, aby przy odbiorze technicznym nie miał pan problemów. Dodatkowo radzę wpis do książki budowy przez odpowiednią osobę...
Nie dotyczy gdy remontuje się dom który jest już po odbiorze. To co za licznikiem jest Pana i energetyka w to nie wnika...
Pozdrawiam
Jeżeli ma Pan projekt i aktualnie się buduje...to projekt trzeba zmienić tak, aby przy odbiorze technicznym nie miał pan problemów. Dodatkowo radzę wpis do książki budowy przez odpowiednią osobę...
Nie dotyczy gdy remontuje się dom który jest już po odbiorze. To co za licznikiem jest Pana i energetyka w to nie wnika...
Pozdrawiam
...praktyk wie jak zrobić, ale nie wie jak to działa... ...teoretyk wie jak to działa ale nie wie jak to zrobić....
-
elektropartner
- Początkujący

- Kontakt: