Podwieszany sufit w łazience
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
przemek2909
- Początkujący

Podwieszany sufit w łazience
Witam,załanczam ten wątek tutaj ponieważ nie wiedziałem do jakiej kategorii go przydzielic
Chciałbym wykonac w łazience podwieszany sufit z płyty gipsowo włoknowej i zainstalowac lampki halogenowe.Czy osoba ktora nigdy tego nie robiła poradzi sobie z tym? Mogłby ktos podac instrukcje jak najprosciej wykonac taki sufit i co potrzebuje do tego? Pozdrawiam 
-
GipsKarton
- Superużytkownik

-
superdolar
- Początkujący

Mojemu przedmówcy można podziękować takich rad. Po to jest to forum żeby ludziom tłumaczyć a nie odsyłać do fachowców.Musisz kupić profil przyścienny do zamocowania po obwodzie łazienki. Potrzebny będzie Ci także profil główny który wiesza się na wieszakach w podwieszonej części a jego końce wkłada się do profilu przyściennego. Ważne żeby profil główny był rozmieszczony co 40 cm w jego środku. Wieszaki dajesz według własnego uznania. Czym gęściej tym mocniej sufit będzie wisiał.
-
GipsKarton
- Superużytkownik

halo, halo prosze pana a jak to szpachlowac? bo okladzina bedzie z plyty wloknowejsuperdolar pisze:Mojemu przedmówcy można podziękować takich rad. Po to jest to forum żeby ludziom tłumaczyć a nie odsyłać do fachowców.Musisz kupić profil przyścienny do zamocowania po obwodzie łazienki. Potrzebny będzie Ci także profil główny który wiesza się na wieszakach w podwieszonej części a jego końce wkłada się do profilu przyściennego. Ważne żeby profil główny był rozmieszczony co 40 cm w jego środku. Wieszaki dajesz według własnego uznania. Czym gęściej tym mocniej sufit będzie wisiał.
takie rady to, dopiero nie rady.
-
superdolar
- Początkujący

-
GipsKarton
- Superużytkownik