Czy ktoś zna dachówkę z Jordanowa?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
Hubert
Czy ktoś zna dachówkę z Jordanowa?
Jestem prawie zdecydowany co do wybory dachówki cementowej. W okolicach mojego zamieszkania oferująmi teraz dachówkę z Jordanowa po atrakcyjnej cenie. Czy ktoś z Was może coświęcej powiedzieć o tej dachówce?
Może macie jakieś doświadczenia?
Proszę o pomoc
Może macie jakieś doświadczenia?
Proszę o pomoc
-
Carlos
NIGDY PRZENIGDY PRODACHCarlos pisze:Tak znam. To dachówka Prodach ma ją od 4 lat a polecił mi ją koleś z pracy który ma dach z tej dachówki 8 lat i jest zadowolony. Dobry towar.Nie pompują w reklamę ale robią dobry towar za przyzwoitą cenę.
po 4 właśnie latach dach z czrnej Rzymskiej w ciapki, niby 30 lat gwarancji ale na co ???
Proponuję przeczytać tę gwarancję czego ona dotyczy.
Malowanie + farba to wydatek ponad 4 tys zł do tego dochodzą popękane przy chodzeniu podczas konserwacji poszycia dachówki a efekt jest mierny.
Beton z Jordanowa zdecydowanie odradzam.
-
runcajs1967
- Aktywny

Wiesz "runcajs1967" ciekawa propozycja.
Bo mam :
460 m2 x 18 zł = 8 280,00 zł
zamiast:
460 m2 x 30 zł = 14 720,00 zł
Różnica wynosi 6 440,00 zł
to sobie mogę pomalować za te 4 tys a i tak zostanie mi
2 440,00 zł na gąsiory itp.
Mam budynek inwentarski który mam zamiar pokryć blachodachówką lub trapezówką lecz chyba z tego zrezygnuję na rzecz tego niesortu.
Bo mam :
460 m2 x 18 zł = 8 280,00 zł
zamiast:
460 m2 x 30 zł = 14 720,00 zł
Różnica wynosi 6 440,00 zł
2 440,00 zł na gąsiory itp.
Mam budynek inwentarski który mam zamiar pokryć blachodachówką lub trapezówką lecz chyba z tego zrezygnuję na rzecz tego niesortu.
Czy mógłby Pan napisać mi dokładniej co stalo się z dachówką Prodach.Może jest tylko brudna,a konkretnie z tymi ciapkami-zeszła powłoka????Chce kupić taką dachówke???Pozdrawiam Marek
markmax@interia.pl
markmax@interia.pl
marek s.
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
vincentmtb
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Czy ktoś zna dachówkę z Jordanowa?
Jeśli malowanie dachówki wykona profesjonalna firma to efekt napewno nie będzie mierny zapraszam na stronę firmy