Jakie narzędzie leżą po stronie ekipy remontowej
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jakie narzędzia leżą w gestii ekipy remonwtowej, a co ja muszę kupić?
Dostałem od mojego fachowca FV za zakup materiałów gdzie m in są:
- wiertła
- wiadra budowlane.
- ołówki
itp
Czy jest gdzieś wykładnia tego co fachowiec powienien pokrywać z własnych pieniędzy a co ja powieniem kupować?
Chciałbym się dowiedzieć jakie narzędzia leżą w gestii ekipy remonwtowej, a co ja muszę kupić?
- wiertła
- wiadra budowlane.
- ołówki
itp
Czy jest gdzieś wykładnia tego co fachowiec powienien pokrywać z własnych pieniędzy a co ja powieniem kupować?
-
GipsKarton
- Superużytkownik

Re: Jakie narzędzie leżą po stronie ekipy remontowej
tez chce takiego inwestorapiotrs pisze:Witam!
- wiertła
- wiadra budowlane.
- ołówki
itp
po panskiej stronie jest zapewnienie materialow do wykonania remontu, nie narzedzi.
rusztowan panu na fakture nie wrzucil?
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
elpapiotr
Witam.
Nie mogę się powstrzymać, by nie napisać :
A cóż to za "ekipa", która narzędzi nie ma / Z ulicy wzięta ?
Taką pogonić, i to szybko.
PS. A tak z ciekawości, co ma się stać z tymi narzędziami po zakończeniu roboty ?

Nie mogę się powstrzymać, by nie napisać :
WSZYSTKIE.Kolega piotrs pisze:Chciałbym się dowiedzieć jakie narzędzia leżą w gestii ekipy remonwtowej, a co ja muszę kupić?
A cóż to za "ekipa", która narzędzi nie ma / Z ulicy wzięta ?
Taką pogonić, i to szybko.
PS. A tak z ciekawości, co ma się stać z tymi narzędziami po zakończeniu roboty ?
-
buraczane_pole
- Aktywny

-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

ekipa ma mieć wszystkie narzędzia i Ciebie nic nie obchodzi jakiś cwaniak próbuje Cię wykorzystać.piotrs pisze:Witam!
- wiertła
- wiadra budowlane.
- ołówki
itp
Mnie się wydaje, że ekipa remontowa jest już zaopatrzona w odpowiednie narzędzia. Twoim zadaniem jest tylko zapewnienie materiałów. Co do narzędzi, to spróbuj poczytać na https://remobudowa.pl/jakie-narzedzia-sa-niezbedne-przy-remoncie-lista-narzedzi-remontowych/ - tam masz najpotrzebniejsze narzędzia przy remoncie, które są zazwyczaj niezbędne
Przecież to nie chodzi tylko o firmy ktore beda u was robic na budowie.Sama buduje domek i wiem ze bez garazu ,wc wody pradu co by sie zrobilo.Jadac na dzialke wiem ze bede miala gdzie zrobic sobie kawe(w przerwie) czy usiac pod daszkiem zeby uchronic sie przed deszczem lub sloncem.Takze nie patrzcie tylko na osoby ktore pracuja u was przeciez wy tez z tego bedziecie korzystac.Chyba ze nie jezdzicie na działkę zeby popracować a zobaczyc jak firma wam odwala cała robote.
Pozwolę sobie dac namiar do firmy, która oferuje wynajem wc: clipper.pl
Będzie to na pewno duże udogodnienie.
Pozwolę sobie dac namiar do firmy, która oferuje wynajem wc: clipper.pl
Będzie to na pewno duże udogodnienie.
Podbijam co się przyda