dach

Jak dobrać właściwe izolacje do ocieplenia dachu, jaki materiał izolacyjny wybrać? Wełna mineralna a może styropian?

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

mik

dach

Post autor: mik »

kto mi doradzi wymieniłem wiążbe na dachu robili mi to górale krokwie każda ma iny wymiar czyli jedna 10cm ina 15cm itd na dachu jest położona blacha trapez brzybita gwożdziami gwozdzie są zakrzywiane niema foli pod blachą chce teraz zagosopdarowac strych na pokoje co z dachem

Gość

Post autor: Gość »

o co dokladnie pytasz w czym mozemy pomoc?

Gość

Re: dach

mik pisze:kto mi doradzi wymieniłem wiążbe na dachu robili mi to górale krokwie każda ma iny wymiar czyli jedna 10cm ina 15cm itd na dachu jest położona blacha trapez brzybita gwożdziami gwozdzie są zakrzywiane niema foli pod blachą chce teraz zagosopdarowac strych na pokoje co z dachem
teraz to raczej w niczym Ci nie pomożemy. obota z opisu wynikająca została poprostu spartolona. Napewno na zagospodarowanie poddasza toto się nie nadaje.Trzeba było zapytać przed rozpoczeciem robót. Polak zawsze mądry po szkodzie.

Gość

co mam zrobic żeby na strychu zrobic pokoje

Gość

niech mi ktoś powie pokolei jak ma wyglondac dach od podstaw czyli jak sie nie myle pierwsze dajemy grube belki na mur murłata +krokwie i reszta co dalej kiedy folia kiedy blacha czym mocowana czym cięta

Gość

ile kosztuje zagospodarowanie strychu strych wielkość 10m-10m po rogach 4 jaskółkijak mam za to płacic

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dachy”