Meble wypoczynkowe, kanapy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
wajnert
Ja kupilam kanape z mebli wajnert i jestem bardzo zadowolona, prawde mowiac taki wybor obic ze ciezko sie zdecydowac. po wielkich rozmyslaniach kupilam ESCAPE z ruchomymi oparciami, jest naprawde godny polecenia. z reszta ocence sami na wajnert.pl
Pozdrawiam,
Karo:)
Pozdrawiam,
-
komarr
Re: wajnert
nie pobobaja mi się te metalowe nogi w tych produktach.Karolak3 pisze:Ja kupilam kanape z mebli wajnert i jestem bardzo zadowolona, prawde mowiac taki wybor obic ze ciezko sie zdecydowac. po wielkich rozmyslaniach kupilam ESCAPE z ruchomymi oparciami, jest naprawde godny polecenia. z reszta ocence sami na wajnertpl
Pozdrawiam,
A jak z obiciem ? skóra się nie rozciąga w miejscu siedziska ? nie klei się do ciała ?
będę wdzięczny za opinie.
Re: wajnert
Mają też modele bez metalowych nóżek, ale nie obawiaj sie, na zywo nie wygladaja tandetnie, sa bardzo fajnie wykonane.komarr pisze:nie pobobaja mi się te metalowe nogi w tych produktach.Karolak3 pisze:Ja kupilam kanape z mebli wajnert i jestem bardzo zadowolona, prawde mowiac taki wybor obic ze ciezko sie zdecydowac. po wielkich rozmyslaniach kupilam ESCAPE z ruchomymi oparciami, jest naprawde godny polecenia. z reszta ocence sami na wajnertpl
Pozdrawiam,
A jak z obiciem ? skóra się nie rozciąga w miejscu siedziska ? nie klei się do ciała ?
będę wdzięczny za opinie.
Skora jest naprawde dobrej jakosci, nie zauwazylam zadnych minusow i nie przykleilam sie ani razu;)
-
klient_1979
- Początkujący

ODRADZAM
Ja po zakupie wypoczynku w Ekoline zdecydowanie żałuję i w dodatku obsługa tragiczna. Wogóle mają klienta w głębokim poważaniu (są ok tylko przy wpłacaniu zaliczki).
Moja noga nigdy wiecej nie postanie w Ekoline (zwłaszcza w Top Meble - Komorniki).
niezadowolony klient
Moja noga nigdy wiecej nie postanie w Ekoline (zwłaszcza w Top Meble - Komorniki).
niezadowolony klient
zestawy wypoczynkowe
Polecam sklep Centrum Wnętrz. Niepowtarzalne zestawy wypoczynkowe super jakości. Poniżej podaję linka do kategorii z zestawami wypoczynkowymi.
Osobiście wybrałbym z zestaw wypoczynkowy z tkaniny, ale to rzecz gustu i innych czynników.
centrumwnetrz.com.pl/cat-pol-1200404534-Meble-stylowe-Zes-wypoczynkowe.html
Pozdrawiam
Marek
Osobiście wybrałbym z zestaw wypoczynkowy z tkaniny, ale to rzecz gustu i innych czynników.
centrumwnetrz.com.pl/cat-pol-1200404534-Meble-stylowe-Zes-wypoczynkowe.html
Pozdrawiam
Marek
Skórka może i nieźle wygląda, ale jak ktoś pisał powyżej nieraz ciężko się od niej oderwać
Ja wolę coś bardziej naturalnego i lekkiego. Na rocznicę ślubu sprezentowaliśmy sobie z mężem mebelki z rattanu Calamus Rotan. Porównywaliśmy parę firm i wybraliśmy tą.
Plus taki, że ma się wrażenie bardziej przestrzennego pokoju w przeciwieństwie do masywnej, skórzanej "artylerii"
Ja wolę coś bardziej naturalnego i lekkiego. Na rocznicę ślubu sprezentowaliśmy sobie z mężem mebelki z rattanu Calamus Rotan. Porównywaliśmy parę firm i wybraliśmy tą.
Plus taki, że ma się wrażenie bardziej przestrzennego pokoju w przeciwieństwie do masywnej, skórzanej "artylerii"
Witam!
Jeśli się kupi dobrą skórę z wyższej półki nie ma prawa się kleić.
Jak by ie patrzeć skóra jest bardzo wytrzymałym i długowiecznym materiałem.
Jeśli się o nią odpowiednio dba, może służyć latami.
Wszelkie plamy, rysy czy drobne uszkodzenia mechaniczne, wytarcia w farbie, są usuwalne. Najczęściej materiały sztuczne nadają się tylko w podobnych przypadkach tylko do wyrzucenia.
Pozdrawiam
Jeśli się kupi dobrą skórę z wyższej półki nie ma prawa się kleić.
Jak by ie patrzeć skóra jest bardzo wytrzymałym i długowiecznym materiałem.
Jeśli się o nią odpowiednio dba, może służyć latami.
Wszelkie plamy, rysy czy drobne uszkodzenia mechaniczne, wytarcia w farbie, są usuwalne. Najczęściej materiały sztuczne nadają się tylko w podobnych przypadkach tylko do wyrzucenia.
Pozdrawiam
Re: meble wypoczynkowe, kanapy
A co myślicie o takiej sofie -extrapunkt.pl/sofa-alwes-london-p-959.html Nie jest może jakoś bardzo okazała, ale w połączeniu z takimi samymi fotelami, jakimś fajnym stoliczkiem kawowym może się prezentować bardzo ciekawie. Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna, nie widziałam raczej tego typu mebelków w takiej cenie. Moim zdaniem się opłaca.
-
meble-kalwaria
- Początkujący

- Kontakt:
Re: meble wypoczynkowe, kanapy
Jeżeli chodzi o materiał obiciowy to zdecydowanie wybrałbym do domu tkaninie. Jest przede wszystkim miła i przyjemna w dotyku, a człowiek na niej się nie poci czy nie przyklei nawet leżąc w nie kompletnym ubraniu nawet w lecie
. Oczywiście skóra ekologiczna była bardzo modna jak i skóra naturalna(jest wiele rodzai i typów skór naturalnych) ale coraz więcej osób stawia jednak na tkaninę.