Kominki EdilKamin IDRO 50 i Ulrich Aquafire AI
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Kominki EdilKamin IDRO 50 i Ulrich Aquafire AI
Pierwsze pytanie: chodzi plotka że to te same kominki i że oba są produkowane przez edilkamin - czy tak jest??
pytanie drugie: czy warto w ten kominek zainwestować pieniądze? mówiąc krótko czy jest to dobry produkt? ewentualnie który jest lepszy?
czy nadają się do ciągłego ogrzewania w zimie?? i jaka przy takiej eksploatacji jest ich żywotność??
Bardzo proszę o opinie
Dzięki!
pytanie drugie: czy warto w ten kominek zainwestować pieniądze? mówiąc krótko czy jest to dobry produkt? ewentualnie który jest lepszy?
czy nadają się do ciągłego ogrzewania w zimie?? i jaka przy takiej eksploatacji jest ich żywotność??
Bardzo proszę o opinie
Dzięki!
TO czy edilkamin i ulrich to to samo jest mniej ważne. Ważniejsze jest dla mnie czy Edilkamin to producent kominków na które warto wykładać kasę, a konkretnie czy model Irdo 50 to model godny polecenia jako kominek do palenia ciągłego.
Mam nadzieję że doprecyzowałem mój problem. Czy teraz ktoś mi udzieli odpowiedzi?
Ps. TeCe - a powiedzonka o tanim mięsie nie znam, poważnie.
Mam nadzieję że doprecyzowałem mój problem. Czy teraz ktoś mi udzieli odpowiedzi?
Ps. TeCe - a powiedzonka o tanim mięsie nie znam, poważnie.
Edilkamin z tego co wiem ma kominki z płaszczem dość krótko w swoim cenniku bardziej jako uzupełnienie swojej oferty niż specjalizację w tym kierunku , tak że brak na rynku rzetelnej informacji o działaniu i wadach w/w. Kup Lechmę sprawdzony produkt od dobrych paru lat .firma jest nastawiona na produkcję kominków z płaszczem i w tym się specjalizuje. polecam
-
Radosław Wnuk
- Początkujący

Przepraszam, że odpowiadam tak późno ale marka Edilkamin specjalizuje sie w kominkach z płaszczem wodnym model IDRO 50 jest idealny do ogrzania około 150m2 mieszkania. Sam posiadam taki w domu. Nasza firma jest jednocześnie sprzedawcą marki Edilkamin.
Edilkamin posiada w sprzedaży takie wkłady jak :
IDRO 50/70/100 (ten ostatni z podwojnym drzwiczkami)
ACQUATONDO 22/29 (rózne modele szyby i dwie moce 240/260m2!)
Co do funkcjonowania firmy Urlich to nie jest mi wiadome jak wyglada sprawa partnerstwa z Edilkaminem. Fakt jest taki, że są to fabryczne kominki Edila z przyczepioną blaszką Urlicha. Ale nie posiadam tak duzej wiedzy na temat tego "chwytu".
Co do ceny IDRO 50 - u mnie w sprzedaży za 1120 €. + VAT. Wszystkich Państwa pragnących szerszych ifnormacji o marce Edilkamin proszę o kontakt mailowy.
Pozdrawiam
Edilkamin posiada w sprzedaży takie wkłady jak :
IDRO 50/70/100 (ten ostatni z podwojnym drzwiczkami)
ACQUATONDO 22/29 (rózne modele szyby i dwie moce 240/260m2!)
Co do funkcjonowania firmy Urlich to nie jest mi wiadome jak wyglada sprawa partnerstwa z Edilkaminem. Fakt jest taki, że są to fabryczne kominki Edila z przyczepioną blaszką Urlicha. Ale nie posiadam tak duzej wiedzy na temat tego "chwytu".
Co do ceny IDRO 50 - u mnie w sprzedaży za 1120 €. + VAT. Wszystkich Państwa pragnących szerszych ifnormacji o marce Edilkamin proszę o kontakt mailowy.
Pozdrawiam
kominek do odspzredazy Oferta specjalna
Sz.P.
kominek z plaszczem wodnym Ulrich jest produktem Edilkamina produkowany na Wegrzech . Edilkamin ma 100 lat tradycji ...... to nie jest f-ma krzak......kOMINKI tej firmy maj bardzo duzy plaszcz wodny ok. 60-70 l. czyli jesli napalimy ok 21. to wystarczy mocy kominka do rana., .....Mam taki kominek do odspzredazy ( akurat sie trafilo ) Ulrich Ai 21 za 4200 zl. ( czyli na 160 m2 ) to samo co Edilkaminn Idro 50 ..
tel 515-966-607 -

kominek z plaszczem wodnym Ulrich jest produktem Edilkamina produkowany na Wegrzech . Edilkamin ma 100 lat tradycji ...... to nie jest f-ma krzak......kOMINKI tej firmy maj bardzo duzy plaszcz wodny ok. 60-70 l. czyli jesli napalimy ok 21. to wystarczy mocy kominka do rana., .....Mam taki kominek do odspzredazy ( akurat sie trafilo ) Ulrich Ai 21 za 4200 zl. ( czyli na 160 m2 ) to samo co Edilkaminn Idro 50 ..
tel 515-966-607 -