Wylewka mixokretem-przygotowanie poszczególnych etapów

Stropy są jednym z najważniejszych elementów konstrukcyjnych, które oddzielają kondygnacje budynku. Jeżeli chcesz dowiedzieć się jak zbudować, wyciszyć i ocieplić strop koniecznie zapoznaj się z tym działem.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

kuba42
Początkujący
Początkujący

Wylewka mixokretem-przygotowanie poszczególnych etapów

Post autor: kuba42 »

Witam.
Interesuje mnie temat przygotowania pod wylewki .
Znalazłem kilka tematów związanych z wylewką ale żaden nie opisuje tego tematu krok po kroku.

Mam do położenia wylweki na parterze i poddaszu w nowo budowanym domu.Proszę o szczególowe informacje, porady dotyczące tego zagadnienia mianowicie opis całego etapu przygotowania aż do monentu wylania wylewki jakie materiały zastosować na co zwrócić uwagę tak aby nie dać się wypuścić potencjalnym wykonawcom tego etap.

Z góry dziękuję i czekam na ciekawe posty w tym temacie.

kuba42
Początkujący
Początkujący

Re: Wylewka mixokretem-przygotowanie poszczególnych etapów

Post autor: kuba42 »

kuba42 pisze:Witam.
Interesuje mnie temat przygotowania pod wylewki .
Znalazłem kilka tematów związanych z wylewką ale żaden nie opisuje tego tematu krok po kroku.

Mam do położenia wylweki na parterze i poddaszu w nowo budowanym domu.Proszę o szczególowe informacje, porady dotyczące tego zagadnienia mianowicie opis całego etapu przygotowania aż do monentu wylania wylewki jakie materiały zastosować na co zwrócić uwagę tak aby nie dać się wypuścić potencjalnym wykonawcom tego etapu.

Z góry dziękuję i czekam na ciekawe posty w tym temacie.

chemal
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: chemal »

Witam , myślę że warto zainteresować się wylewkami ciepłochronnymi na bazie perlitu np. TERMIX-P5 .Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Stropy”