co z tym Okpolem?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
mulk
co z tym Okpolem?
Czy ktoś może mi doradzić czy okna połaciowe Okpola to dobra inwestycja? Może już ktoś użytkuje? Prosze o szczere opinie
-
Gość
-
Lucjan
Okpol nie ma dobrej opinii na rynku na pewno będzie tani ale tak jak ,,Gość'' ci doradził lepiej pomyśl o innym oknie. Warto przejrzeć oferty i rozwiązania techniczne.
Najdroższy będzie Velux Roto i Fakro są w podobnych cenach . I jezeli kupujesz dla siebie to dobrze radzę nie lec na najtańsze rozwiązania.
Najdroższy będzie Velux Roto i Fakro są w podobnych cenach . I jezeli kupujesz dla siebie to dobrze radzę nie lec na najtańsze rozwiązania.
Okna dachowe Fakro
Zapraszam na stronę www.fakro.pl gdzie znajduje sie wyczerpująca informacja nt okien dachowych Fakro.
Pozdrawiam
Konsultant Fakro
Pozdrawiam
Konsultant Fakro
- dafe
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Podejrzewam że to kwestia reklamy.
Łatwo jest nastraszyć ludzi gdy marka jest mniej znana na rynku. Poza tym
Okpola nie kupisz na każdym składzie. Dekarz czy sprzedawca nie zachęca do
kupna bo nie dostaje gadżetów czy popijaw jak od innych i kółeczko się zamyka.
Ludzie którym montowałem Okpole są z nich zadowoleni jednakowo jak ci co mają okna bardziej znanych marek (czasem są to te najtańsze z marketu)
Pozdrawiam
Łatwo jest nastraszyć ludzi gdy marka jest mniej znana na rynku. Poza tym
Okpola nie kupisz na każdym składzie. Dekarz czy sprzedawca nie zachęca do
kupna bo nie dostaje gadżetów czy popijaw jak od innych i kółeczko się zamyka.
Ludzie którym montowałem Okpole są z nich zadowoleni jednakowo jak ci co mają okna bardziej znanych marek (czasem są to te najtańsze z marketu)
Pozdrawiam
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Weź przestań o tych gadżetach i popijawach, wkólko jak katarynka to powtarzasz..., jak coś jest dla mnie badziewiem (akurat nie o Okpol chodzi) to choćby dawali gorzałę skrzynkami i gadżety kartonami, nie będę tego polecał. Zresztą wybór towaru zostawiam zawsze klientowi, co kupi to mu zamontuję. Nie ma zresztą co namawiać, bo poźniej są pretensje, że mógł wybrać inne itd. po co mi to ?
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
- dafe
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Mam w dachu zamontowanego jednego Okpola sprzed dziesięciu lat (najtańszy model) i dwa Veluxy (praktycznie wszystkie miały identyczne warunki).
Prawie co dzień patrzę na te okna i wiesz co?
Okpol, który daje Ci tyle do myślenia jest w dużo lepszej kondycji (wygląda prawie jak nowy)
Pozdrawiam
Prawie co dzień patrzę na te okna i wiesz co?
Okpol, który daje Ci tyle do myślenia jest w dużo lepszej kondycji (wygląda prawie jak nowy)
Widać za mało wiesz....Z tego co wiem to Okpol sprzedaje swoje produkty głównie w marketach takich jak Castorama.
Pozdrawiam
Prawie, jak wiemy robi wielką różnicę.
Jeśli twierdzisz, że okno zamontowane 10 lat temu wygląda jak nowe, to musiałeś je lakierować w zeszłym roku.
Jeśli uważasz, że mało wiem, to wystarczy przejechać się po kilku składach budowlanych i samemu ocenić czym handlują. Ja swoja opinię wyrażam na podstawie własnych obserwacji. Mogą one Ci się nie podobać, ale Twój problem.
Pozdrawiam,
Jeśli twierdzisz, że okno zamontowane 10 lat temu wygląda jak nowe, to musiałeś je lakierować w zeszłym roku.
Jeśli uważasz, że mało wiem, to wystarczy przejechać się po kilku składach budowlanych i samemu ocenić czym handlują. Ja swoja opinię wyrażam na podstawie własnych obserwacji. Mogą one Ci się nie podobać, ale Twój problem.
Pozdrawiam,
tendencyjne
proponuje odwiedź inne "sieciowce" - gdy kupowałem okna zjeździłem wszystkie - można w nich kupic nawet VELUX-a, a chociażby w Castoramie. Wybrałem OKPOL bo kumpel je ma i sprawuja się świetnie i nie kupowałem ich w Castoramie tylko dostałem namiar od ich przedstawiciela gdzie moge je kupićroofmen pisze:Jednak fakt, że Okpol nie jest w sprzedaży w profesjonalnych składach budowlanych i że dekarze raczej tych okien nie polecają też daje do myślenia. Z tego co wiem to Okpol sprzedaje swoje produkty głównie w marketach takich jak Castorama.