uprawnienia budowlane

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Awatar użytkownika
luxus
Zaawansowany
Zaawansowany

uprawnienia budowlane

Post autor: luxus »

-Uprawienia budowlane do kierowania.... w zakresie sieci instalacji i urzadzen cieplnych ,wentylacyjnych gazowych wodociagowych i kanalizacyjnych w ograniczonym zakresie .... - ceny tak dla porownania jako rola kieronika budowy ,lub inspektora nadzoru. pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
luxus
Zaawansowany
Zaawansowany

:?: :roll:

Awatar użytkownika
luxus
Zaawansowany
Zaawansowany

czyzby zaden instalator nie mial doczynienia z kieronikami budowy? :shock: :roll:

Alibaba
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Alibaba »

Napisz na PW jakie budowy (domek,przyłącze,sieci) a powiem jakie ceny :wink:

adamis
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: adamis »

Ja, w ciągu 12-tu lat na budowach tylko raz miałem do czynienia z kierownikiem budowy.Kiedy zobaczył,że z kotła kondensacyjnego wypuściłem spaliny przez ścianę był bardzo zdziwiony tym niezwykłym rozwiązaniem.To było 1,5 roku temu.
Taki na bieżąco był. :wink:
Poza tym zdarzeniem absolutnie nigdy kierownik budowy niczego ode mnie nie chciał.Kiedyś nawet powątpiewałem w istnienie tych tajemniczych postaci.
adam

Awatar użytkownika
luxus
Zaawansowany
Zaawansowany

??? a w jakim wieku byl? bardzo mlody ,,czy duuzo wczesniej urodzony?? wnioskuje,albo to byl swiezo upieczony student dziennych z praktyka dwu letnia,albo osoba ktora stopniowo dowiaduje sie o nowinkach technicznych??

fpz
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: fpz »

No niestety, uprawnienia do wykonawstwa dostają czasem osoby, które nigdy nie były na budowie. Formalnie mają OK!, a w rzeczywistości...
A tak nawiązując do tematu to co potrzeba?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”