remont stropodachu
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
remont stropodachu
Witam Szanownych Specjalistów
Postawiłem sobie za cel remont stropodachu niewentylowanego na "wiatrołapie" - powierzchnia 7m.kw. Na początek chce zerwać "resztę" papy która na nim pozostała. I tutaj mam prosbę o podpowiedz, co zrobić dalej? Jakie warstwy, jakie materiały? Przyznam, że zupełny laik w tym temacie jestem.
Postawiłem sobie za cel remont stropodachu niewentylowanego na "wiatrołapie" - powierzchnia 7m.kw. Na początek chce zerwać "resztę" papy która na nim pozostała. I tutaj mam prosbę o podpowiedz, co zrobić dalej? Jakie warstwy, jakie materiały? Przyznam, że zupełny laik w tym temacie jestem.
-
Przemo BITUM
- nawrócony - nie spamuje
Remont stropodachu
Prawdopodobnie nie musisz zrywać papy
-
Przemo BITUM
tu w tym przypadku odpada temat papy, a zrobisz izolacje bardziej szczelną, kolejność
folia, styropian i multigum
więcej szczegółów skasprzak@bitumpolska.pl
folia, styropian i multigum
więcej szczegółów skasprzak@bitumpolska.pl
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
Przemo BITUM
jest na sali Przemek
Nie zamierzam spamować, po prostu informuje ludzi że jest coś takiego.
To nie jest bitubadziewie jak nazwałeś, tylko ciekawy materiał
Czemu twierdzisz że to bitubadziewie tak w ogóle, zapoznałeś się chociaż z materiałem, miałeś do czynienia z nim????
Wtedy proszę o opinie, adres e-mail się wyświetla.
Pozdrawiam
Nie zamierzam spamować, po prostu informuje ludzi że jest coś takiego.
To nie jest bitubadziewie jak nazwałeś, tylko ciekawy materiał
Czemu twierdzisz że to bitubadziewie tak w ogóle, zapoznałeś się chociaż z materiałem, miałeś do czynienia z nim????
Wtedy proszę o opinie, adres e-mail się wyświetla.
Pozdrawiam
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
Przemo BITUM
Adres jest widoczny po to że jeśli ktoś chciałby zadać więcej pytań może to zrobić. Na reklamy stać nas, tylko kto je czyta czy ogląda?
Ja nie ukrywam się pod bzdurnymi tekstami skąd jestem, i czym się zajmuje.Nie szaleje też po postach i nie obrażam innych.Nie wstydzę się swojego maila.
zainteresowania też mam ciekawsze aniżeli :Zainteresowania: trunki wszelakie w dużych ilościach. Mój zawód to nie:" grabarz po szkole, dekarz bez szkoły (za łapówkę)" Tak w ogóle temat tego postu był zupełnie inny.
Pozdrawiam serdecznie
Ja nie ukrywam się pod bzdurnymi tekstami skąd jestem, i czym się zajmuje.Nie szaleje też po postach i nie obrażam innych.Nie wstydzę się swojego maila.
zainteresowania też mam ciekawsze aniżeli :Zainteresowania: trunki wszelakie w dużych ilościach. Mój zawód to nie:" grabarz po szkole, dekarz bez szkoły (za łapówkę)" Tak w ogóle temat tego postu był zupełnie inny.
Pozdrawiam serdecznie
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Za to szalejesz z reklamą swojej firmy, tak aby każdy ją widział, temat skąd jestem i,czym się zajmuję, tudzież moje zainteresowania nie powinny Cię koleżko wogóle interesować, więc daruj sobie wpisy z mojego profilu
skup się lepiej na promocji swojej firmy (płatnej) a nie za darmochę na forum. także Pozdrowionka
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
Może jednak ktos podpowie?
Może jednak ktos podpowie?