Systemy grzewczy oparty o firmę Herz

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

reada
Początkujący
Początkujący

Systemy grzewczy oparty o firmę Herz

Post autor: reada »

Witam.Czy moze ktoś wie gdzie w warszawie , radomiu lub okolicy tych miast można nabyć w miarę rozsądnych pieniążkach rury , złączki, zawory itp firmy herz.Jakiś sklep lub hurtownia z jakimiś dobrymi upustami.

tomek ipd
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: tomek ipd »

Hertzem handluje m.in. Tadmar, w Warszawie na ul. Krakowiaków 99 i Omulewskiej 27, telefony 22 868 81 28 do 30 i 22 512 68 00. Radom Zubrzyckiego 2A tel 48 344 30 65. Jeśli chodzi o upusty to musisz się z jakimś instalatorem dogadac bo tak normalnie to raczej nie dostaniesz.
pozdrawiam

er0s
Aktywny
Aktywny

Post autor: er0s »

znajdź instalatora co zrobi ci instalacje wraz z materiałem na 7% VAT i masz 15% w kieszeni. Proste !

reada
Początkujący
Początkujący

To to już wiem.Nawet odwiedzilem Tadmar, ale tylko sprzedaż hurtowa, niechcieli gadać.A czy wezme na 22, czy 7 to znaczenia wiekszego nie ma bo skarbowy zwróci vat 15%.Tylko zeby instalator miał upust porządny w tadmarze, to wtedy OK.

er0s
Aktywny
Aktywny

Post autor: er0s »

tylko musisz się liczyć z tym ze skarbówka wszystkiego ci nie odliczy i trzeba czekać za kasą a u instalatora masz wszystko i od ręki, a upust to już musisz sam negocjować z instalatorem. ja by ci dal 5% i rabatu i zrobił 7% VAT. :)

reada
Początkujący
Początkujący

Ok.Gorzej z moim instalatorem, bo nie ma firmy, i tak sobie dorabia na lewo.A przydałby się ten upust i Vat 7%.Znajomy brał przez jakiegoś znajomego instalatora z Tadmaru i upust mial nawet do 20%.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”