Gorszy gatunek celtyckiej??
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Gorszy gatunek celtyckiej??
Witam,zakupiliśmy od przedstawiciela Braasa kompletny dach,wczoraj zaczęliśmy rozpakowywać,i tu pojawił się pewien problem:praktycznie każda(ok90%) dachówka płaska ma coś w rodzaju uszkodzenia?,nie wiem jak to nazwać,ale tak jakby podczas pakowania glazura nie była całkiem sucha-i w każdym (mniej więcej) rogu jest jej jakby mniej-nie stanowi to problemu estetycznego,ale mam wątpliwości,czy jest to produkt pełnowartościowy-nie wiem po prostu,czy w tych miejscach(będą niewidoczne) nie będzie rozwijać sie grzyb,mchy czy inne paskudztwa..?
ps.ponieważ to mój pierwszy post,serdecznie witam wszystkich forumowiczów;)
md.
md.
mardu33
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Moim zdaniem standart, nie masz się czego obawiać, często są posklejane, dla mnie nie nowość, nie jest to żadna felerna partia, cementowe wszystkie tak mają, nie ma to większego wpływu na eksploatację, od producenta usłyszysz to samo. Świętuj bez obaw
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
Re: Gorszy gatunek celtyckiej??
Nie ma się czego obawiać. Nie obniża to jakości pomalowanego betonu.mardu33 pisze:Witam,zakupiliśmy od przedstawiciela Braasa kompletny dach,wczoraj zaczęliśmy rozpakowywać,i tu pojawił się pewien problem:praktycznie każda(ok90%) dachówka płaska ma coś w rodzaju uszkodzenia?,nie wiem jak to nazwać,ale tak jakby podczas pakowania glazura nie była całkiem sucha-i w każdym (mniej więcej) rogu jest jej jakby mniej-nie stanowi to problemu estetycznego,ale mam wątpliwości,czy jest to produkt pełnowartościowy-nie wiem po prostu,czy w tych miejscach(będą niewidoczne) nie będzie rozwijać sie grzyb,mchy czy inne paskudztwa..?
md.
A tę "glazurę" to sam wymyśliłeś, czy ktoś Ci podpowiedział?