Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.
Tak zastanawiam się nad zmianą łóżka na wodne.. Tylko jak widzę, nie ma dużo tego w sklepach, jakiś powód musi być.. Korzystacie z tego typu łoża? Jakie są wady i zalety?
No właśnie. Mnie też zastanawia mała popularność tego typu łóżka. Zgadzam się,jakiś powód musi być. Ciekaw jestem jak na czymś takim się śpi no i .... wiecie..
Na pewno jest miękkie, ale czy w nocy przewracając się z jednego boku na drugi nie wywołasz jakby "fali" i uczucia jak na pontonie.... Strasznie mnie takie łóżko ciekawi. Kiedyś mieć to w domu, to był luksus
niestety nie mam takiego cudeńka w domu więc ciężko mi odpowiedzieć, ale też kiedyś się nad tym zastanawiałem ale był znacznie pilniejsze zakupy niż takie łóżeczko. A ktoś się może orientuje jaki jest koszt? bo ciekawy jestem
Ja miałem kiedyś łóżko wodne gorąco polecam co prawda niektórzy twierdzą że nie jest najwygodniejszym łóżkiem na świecie ale mi przypadło do gustu, co do małej ilości w sklepach to po prostu brak popytu na polskim rynku który spowodowany jest raczej mentalnością Polaków a nie wadą produktu
Ja również jestem ciekawa jaka jest teraz cena takiego łóżka? Czym się różni o tych droższych? Jakieś dodatkowe funkcje? Artist, a dlaczego nie posiadasz już takiego łóżka? ech ta moja ciekawość
artist pisze:Ja miałem kiedyś łóżko wodne gorąco polecam co prawda niektórzy twierdzą że nie jest najwygodniejszym łóżkiem na świecie ale mi przypadło do gustu, co do małej ilości w sklepach to po prostu brak popytu na polskim rynku który spowodowany jest raczej mentalnością Polaków a nie wadą produktu