Witam
Mam problem z łazienką mianowicie ma ona wymiary szer.1,8 m długość 1,9m
drzwi centralnie 80 tki. patrząc na wprost po prawej stronie komin szerokości 35 cm i długości/głębokości 15 cm.
Potrzebuję umieścić w niej kabinę prysznicową ,wc,umywalkę i o zgrozo pralkę automatyczną (mam standardowych rozmiarów) myślałem nad tym ale już mnie tak boli głowa że wszystko mi się pokiełbasiło
Bardzo proszę o ew.sugestie i może szkice
Bardzo dziękuję za ew.pomoc może będę pomocny w innych dziedzinach jak sygnalizacja włamaniowa i telewizja przemysłowa
pozdrawiam
Sylwester M.
Mała łazienka proszę o pomoc w zagospodarowaniu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Witam, z chęcią wykonam dla Pana projekt. Tak na szybko o ile dobrze zrozumiałam Pana opis pomieszczenia: kabina wejdzie tylko w rogu po lewej, może być nawet 90, przy drzwiach zostaje 90 cm - mejsce na płytką pralkę (musi wejść w przestrzeń 50 cm głębokości). Na wprost drzwi umywalka, po prawej wc. Wszystko na pewno da się zmieścić.
gutdesign pisze:Witam, z chęcią wykonam dla Pana projekt.
Tak na szybko o ile dobrze zrozumiałam Pana opis pomieszczenia: kabina wejdzie tylko w rogu po lewej, może być nawet 90, przy drzwiach zostaje 90 cm - mejsce na płytką pralkę (musi wejść w przestrzeń 50 cm głębokości). Na wprost drzwi umywalka, po prawej wc. Wszystko na pewno da się zmieścić.
Witam przesłałem panu na maila szkic (jak można to nazwać szkicem) mojej
łazienki
Bardzo proszę o ew sugestie
pozdrawiam
Sylwester M.