grzejniki

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

paw74
Początkujący
Początkujący

grzejniki

Post autor: paw74 »

Witam. Jestem przed zakupem grzejników aluminiowych, na co zwrócić uwagę przy wyborze?. Głównie to będą 10-cio żeberkowe oraz arę mniejszych.
np. coś takiego sklep.armet.send.pl/go/_info/?id=24678&sess_id=49169985e4c524a806bc378f6f9b5086

fpz
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: fpz »

Po co pytasz skoro wiesz co chcesz kupić? :idea:

wyrzutnia
Aktywny
Aktywny

Post autor: wyrzutnia »

Jeśli ci się podobają ,nie są chińskie (bo się ''rozpuszczają'') i marketowe (bo cieniutkie) to możesz śmiało brać ,bo pozostałe wszystkie mają podobne parametry

paw74
Początkujący
Początkujący

pytam bo podobno są jakieś różnice , a ten model akurat pasowałby mi i jeszcze blisko mnie

K.mat
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: K.mat »

fondital.pl/serir.htm
To jak widać nie chiny 8) Najpierw sprawdzić a potem nabijać sobie posty.

paw74
Początkujący
Początkujący

K.mat o nabijaniu postów to ja nie myślałem, a chciałem się spytać o różnicę w grzejnikach i na co zwrócić uwagę przy kupnie, a jak będziesz zadowolony to wykasuj mi konto postów na zero(jak masz możliwość)

Awatar użytkownika
PERFEKT
Początkujący
Początkujący

Post autor: PERFEKT »

Fondital to prawdopodobnie grzejniki włoskie, ale czy robione we włoszech... Jeżeli chodzi o aluminiaki to szczerze polecam grzejniki firmy perfexim, na allegro łatwo je znaleźć w cenie 24-26 zł Są robione w chinach ale przez polskiego producenta, mają wszelkie atesty itd Na co dzień tylko tymi grzejnikami handlujemy, wytrzymałość do 16 bar, atesty na miedz itd Bierzemy je od wprost producenta. Ten producent po 9 latach i 10 m-cach przy reklamacji 1 żeberka wymienił klientowi wszystkie 10 sztuk (!)

Polecam, sprawdzony grzejnik oraz producent.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”