dom wodnik

Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
kefir
Początkujący
Początkujący

dom wodnik

Post autor: kefir »

Ja pobudowałem wodnika to bardzo funkcjonalny dom po małych przeróbkach

kontrolka
Początkujący
Początkujący

Post autor: kontrolka »

też myślałam o wodniku ale teraz szukam dalej bo ponoć te zadaszone balkony to za dobrze nie wpływają na funkcjonalność domu. Jakie robił pan przeróbki?

Szugs
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Szugs »

Troszkę niżej jest cały wątek o Wodniku i jego wadach, trzeba zakładać kolejny wątek i zaśmiecać forum, nie można w tamtym porozmawiać ?

Współczuję Panu bardzo, że Pan sobie Wodnika PObudował, bo projekt jest mało sensowny, jak już pisałam wcześniej.

kefir
Początkujący
Początkujący

Post autor: kefir »

Dla [Kontrolki ] zrobilem pod schodami pomieszczenie , a z gabinetu kotłownie .Jeśli chodzi o balkony, to kto przyjdzie chciałby miec takie.

Szugs
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Szugs »

kefir pisze:Dla [Kontrolki ] zrobilem pod schodami pomieszczenie , a z gabinetu kotłownie .Jeśli chodzi o balkony, to kto przyjdzie chciałby miec takie.
Typowa polska mentalność - zrobić balkon tylko po to, żeby inni chwalili, zazdrościli i chcieli mieć takie. A ile godzin dziennie spędza Pan na tym balkonie ? Za pieniądze wydane na zupełnie niepotrzebny balkon objechałby Pan pół świata, dołożył do lepszego samochodu, kupił super sprzęt grający itd.

Ale jak ktoś buduje dla innych ...

kontrolka
Początkujący
Początkujący

Post autor: kontrolka »

a może on już to wszystko ma ;]?

ja np chcąc budować te balkony myślałam tylko i wyłącznie o sobie, ale osobiście wole włożyć te pieniądze np w lepsze kojce dla moich psów....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty domów jednorodzinnych”