ach ci wykonawcy

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Kacper

ach ci wykonawcy

Post autor: Kacper »

Wykonawcy są...różni fajnie że dział taki powstał powinien szybko się rozwinąć. Na pewno będzie się tutaj toczyła niezła dyskusja!!!

Pozdrawiam i czekam na forumowiczów

Wojtuś:)

Post autor: Wojtuś:) »

oby nie było tak, że wykonawcy jak zwykle będą chcieli wykorzystać to na reklamę siebie. I znowu będa wpisy "jestem najlepszy" dzwoń!
Jest to straszne że firmy nie wiedzą czemu służy forum dyskusyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysia

Post autor: Rysia »

Nie, no chyba sami wykonawcy siebie nie będą polecali???
Od czego są ogłoszenia, które jak zauważyłam w serwisach e-dach, e-izolacje i e-instalacje są bezpłatne.

Mariusz z deltalima

Re: ach ci wykonawcy

Post autor: Mariusz z deltalima »

Kacper pisze:Wykonawcy są...różni fajnie że dział taki powstał powinien szybko się rozwinąć. Na pewno będzie się tutaj toczyła niezła dyskusja!!
mialo byc o dobrych wykonawcach,godnych polecenia a jest ble-ble,gdzie adresy konkretnych firm ktorym mozna zaufac, szukam firme Dekarska ktora moze wykonywac prace na zachodzie jestem przekonany ze fachury z polski potrafia robic wszystko nawet igrac z prawem podpisalem umowe na wykonanie kompletnego dachu 12.08.2005.z firma pochodzaca z Katowic ktora do dzisiaj sie nie pojawila adres firmy polecil mi prawnik u ktorego szukalem porady prawnej na jakich zasadach moga pracowac firmy z polski w niemczech dlatego proponuje zamieszczac adresy firm przez osoby u ktorych dana firma pracowala i moga zareczyc ze firma jest solidna przez pozostawienie swoich namiarow, adres firmy nie podaje bo zalozylem pozef prawny. pozdrawiam

jarecki_2

wykonawcy

Post autor: jarecki_2 »

Zajrzałem na to forum bo ktoś je reklamował. Jestem wykonawcą i nie wiem czemu z góry odbieracie wykonawcom prawo głosu tutaj. Jeśli ktoś chce pochwalić lub zganić wykonawcę to wykonawca ma prawo się bronić, podziękować lub poradzić co zrobić w wypadku nieuczciwej osoby. Z doświadczenia wiem że jest sporo osób na innych forach, które zwyczajnie pomawiają wykonawców. Piszą że firma nie uczciwa, a okazuje się że wykonawca nie dostał zapłaty za wykonane prace.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”