JEDNAK LUDZIE POTRAFIA BYC WREDNI

Jak dobrać właściwe izolacje do ocieplenia dachu, jaki materiał izolacyjny wybrać? Wełna mineralna a może styropian?

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

dyska85

JEDNAK LUDZIE POTRAFIA BYC WREDNI

Post autor: dyska85 »

OBSERWUJE TO FORUM JUZ OD JAKIEGOS CZASU I JEST KILKU FORUMOWICZOW, KTORZY POTRAFIA TYLKO Z KOGOS SIE WYSMIAC LUB SKRYTYKOWAC.

amc1
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: amc1 »

Patrząc jednak na posty Twego autorstwa, nie bałbym się na Twoim miejscu krytyki i wyśmiewania. Myślę, że każdy rozsądny człowiek dojdzie do wniosku, że szkoda na nie czasu.

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: tolek »

Witam,czasem między wierszami widać o co tam chodzi,myślę że ewentualny inwestor i tak tutaj firm nie będzie poszukiwał,a jak Ci dyska85 dobrze zrobili to polecaj,pozdrawiam.

Rudolf Bras jr.
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: JEDNAK LUDZIE POTRAFIA BYC WREDNI

Post autor: Rudolf Bras jr. »

dyska85 pisze:OBSERWUJE TO FORUM JUZ OD JAKIEGOS CZASU I JEST KILKU FORUMOWICZOW, KTORZY POTRAFIA TYLKO Z KOGOS SIE WYSMIAC LUB SKRYTYKOWAC.
Zapewne jednym z tych kanalii jestem ja ? no cóż jakoś dziwnie nie trawię ludzi piszących nieprawdę, nikogo nie wyśmiewam i niemam takiego zamiaru. Pozdrawiam obserwatorów forum :wink:
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !

Awatar użytkownika
Andrzej Wilhelmi
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Andrzej Wilhelmi »

Cały czas się zastanawiam co oznacza słowo "wredni" i przychodzi mi do głowy tylko to: "Nie pisz bredni to nie będą wredni". Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dachy”