Szkolenia zawodowe

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

dachmet
Początkujący
Początkujący

Szkolenia zawodowe

Post autor: dachmet »

Witam mam wielką prośbę czy ktoś mógłby mi pomuc i doradzic gdzie w Polsce morzna
zrobic kurs zawodowy dekarza i ciesli
dachmet

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: tolek »

Witam,w Białymstoku,pan Jan Grycuk coś tam próbuje nauczać.Sam jednak twierdzi że przy pomocy tablicy i kredy,nie da się tego nauczyć.Proponuję znajdź sobie gdzieś blisko siebie jakąś dobrą "ekipę",pogadaj,przedstaw o co Ci chodzi może się zgodzą na jakichś warunkach.To niby nie jest trudne,ale diabeł tkwi w szczegółach.pozdrawiam

dachmet
Początkujący
Początkujący

Dzieki za odpowiedż ale nie zrozumiałeś do końca mojej prośby
Ciesielstwem i dekarstwem zajmuje sie od ponad 11 lat fach przejołem po ojcu [30 lat pracy w tym zawodzie]
Więc 'dobra ekipa ' to ja :D
Pozdrawiam
dachmet

tolek
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: tolek »

Witam,widzę że raczej potrzeba Ci papierów,musisz więc się zgłosić gdzieś w twojej okolicy do ośrodka kształcenia zawodowego .Tam dowiesz się gdzie ,w jakim terminie i na jakich warunkach możesz przystąpić do egzaminu.pozdrawiam

dachmet
Początkujący
Początkujący

Tak to napewno w tej kolejności jak napisałeś. Mam jednak nadzieje że odezwie się ktoś kto te papiery miał morzliwośc zrobic w O.K.Z. i blizej poznam ten temat.
Pozdrawiam
dachmet

strelba

Post autor: strelba »

Zgłoś się do cechu rzemiosł różnych (czy jak to teraz się nazywa) przedstawiasz papier że pracowałeś w danym kierunku 3lata-na czeladnicze papiery i5 lat-mistrzowskie,jedno zdjęcie icoś tam jeszcze(tozależy od regionu ale na ogół to samo)no i egzamin(jak namistrza to dwa) Powodzenia

robek995
Początkujący
Początkujący

Post autor: robek995 »

a nie wiecie gdzie wwoj swietokrzyskim kmoge zrobic taki kurs??

szefu_ncio dachowy
Początkujący
Początkujący

Post autor: szefu_ncio dachowy »

Zgłoś się do Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy

dekarz.com.pl

Co jakiś czas w oddziałach robią kursy i egzaminy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”