Zlecę budowę domu jednorodzinnego w ok W-wy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Zlecę budowę domu jednorodzinnego w ok W-wy
Szukam solidnej i wiarygodnej firmy /ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego (177m.kw) wg projektu Murator (dom Codzienny) w okolicach W-wy. Najchetniej od zaraz (działka przygotowana). Czy mozecie kogoś doradzic?
mango
Może to bardzo laickie pytanie, ale mam kawałek działki i marzeniem moim jest się na niej wkrótce pobudowac. Wiąze sie to oczywiście jednak najpierw ze sprzedaza mieszkania i na reszte wziecia kredytu. Z jakimi kosztami - poza projektem- muszę się liczyć, aby wybudować dom w stanie surowym, łączony z garażem, wielkosci ok., 150m2?
bede wdzieczna za przyblizona odpowiedz...
bede wdzieczna za przyblizona odpowiedz...
-
krzysztof G
- Początkujący

Witam!
Jestem w stanie od zaraz podjąć budowę domu, 20 letnie doświadczenie budowlane w technologii szkieletowej oraz tradycyjnej nabyte w KANADZIE,posiadam własną Spółkę z.o.o. mieszkam w Warszawie, każdą prace wykonuję szybko i profesjonalnie posiadam rekomendacje oraz zdjęci wykonanych budynków .
Jestem w stanie od zaraz podjąć budowę domu, 20 letnie doświadczenie budowlane w technologii szkieletowej oraz tradycyjnej nabyte w KANADZIE,posiadam własną Spółkę z.o.o. mieszkam w Warszawie, każdą prace wykonuję szybko i profesjonalnie posiadam rekomendacje oraz zdjęci wykonanych budynków .
-
ailanthus1980
Ogrzewnictwo
Witam,
Zajmujemy się kotłami co, kolektorami słonecznymi, pompami ciepła.
Pozdrawiam,
Zajmujemy się kotłami co, kolektorami słonecznymi, pompami ciepła.
Pozdrawiam,
Michał Kohl
SYSTEMY GRZEWCZE
SYSTEMY GRZEWCZE
BUDOWA DOMÓW KAŻDEGO KALIBRU I SKOMPLIKOWANJA
witam jeestem wstanie podjąć tą budowe tylko prosze o kontakt w sprawie uzgodnienia terminu i przeanalizowanie projektu i zmian ewentualnych .kamil kuryla 510748629 lub waldemar kuryła 691345441 robimy w tym fachu jusz kilkadziesiąt lat więć doświadczenie jest pozdrawiam i do zobaczenia 
Re: Zlecę budowę domu jednorodzinnego w ok W-wy
mozemy wybudowac taki dom. posiadamy ekipa z Ukrainy. Nie sa droge ale pracuja dobrze. Dmitri 0-791 902 295mango pisze:Szukam solidnej i wiarygodnej firmy /ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego (177m.kw) wg projektu Murator (dom Codzienny) w okolicach W-wy. Najchetniej od zaraz (działka przygotowana). Czy mozecie kogoś doradzic?
Witam
Moja firma może podjąć się tego zlecenia. proszę o kontakt
Moja firma może podjąć się tego zlecenia. proszę o kontakt
-
DEKAR GONT
- Początkujący

Chętnie podejmiemy się realizacji usługi dekarskiej i sprzedaży nowozelandzkich dachówek metalowo - ceramicznych. Proponujemy również orynnowanie (producenci do wyboru). Działamy na terenie całego kraju. Sporządzamy wstępne kosztorysy. Chętnie negocjujemy wysokość rabatu. Działamy na terenie całego kraju.
Witam. jestesmy solidna firma i poszukujemy pracy na rynku wszelkie informacje koszty itp uzyska pan przez zadzwonienie na nasz nr 600 859 331 pozdrawiam
sawczuk michal