rekuperator i wykonawca wentylacji
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
rekuperator i wykonawca wentylacji
witam, jestem na etapie decyzji o podpisaniu umowy na wykonanie wentylacju mechanicznej z rekuperatorem;
wstepny wybór padł na firmę KLIMA-POL z Poznania;
rekuperator firmy BARTOSZ;
i moje pytanie - czy miał ktoś z Państwa już kontakt z tą firma? czy możecie ją polecić?
i czy rekuperator Bartosz jest faktycznie dobry?- pan z firmy bardzo zachwala'
pozdrawiam- Tomasz
wstepny wybór padł na firmę KLIMA-POL z Poznania;
rekuperator firmy BARTOSZ;
i moje pytanie - czy miał ktoś z Państwa już kontakt z tą firma? czy możecie ją polecić?
i czy rekuperator Bartosz jest faktycznie dobry?- pan z firmy bardzo zachwala'
pozdrawiam- Tomasz
tomasz
-
serwisant73
- Początkujący

jw
to była srednia cenowo oferta , decyzji jeszcze ostatecznej nie podjąłem, ale w ciągu najbliższego czasu muszę się na coś zdecydować;
zaproponowano mi w tej ofercie zestaw CNWB600/315ST (1250m3/h), wentylatory EBM Plast EC, przewody wentylacyjne sztywne typu spiro, automatyke, by-pass elektryczny, regulator obrotów, pomiar temp. powietrza nawiewnego;
ewentualnie co moglibyście polecić?
jestem z Wielkopolski
zaproponowano mi w tej ofercie zestaw CNWB600/315ST (1250m3/h), wentylatory EBM Plast EC, przewody wentylacyjne sztywne typu spiro, automatyke, by-pass elektryczny, regulator obrotów, pomiar temp. powietrza nawiewnego;
ewentualnie co moglibyście polecić?
jestem z Wielkopolski
tomasz
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Dobra , cicha, trwała centrala ( reklama wchodzi w cenę!!!). Układ rozmrażania nie może być realizowany przez wyłączanie nawiewu ( przy kominkach to mało przyjemne a może być niebezpieczne)
Wentylacja dobrana do ilości domowników nie kubatury. GWC dopasowane do strumienia powietrza wentylacyjnego, Kanały o małych przekrojach 60mm 80 mm by powietrze "szło " w nich laminarnie, przebywało jak najkrócej i by była jak najmniejsza powierzchnia wymiany ciepła.
Wentylacja dobrana do ilości domowników nie kubatury. GWC dopasowane do strumienia powietrza wentylacyjnego, Kanały o małych przekrojach 60mm 80 mm by powietrze "szło " w nich laminarnie, przebywało jak najkrócej i by była jak najmniejsza powierzchnia wymiany ciepła.
Zapraszamy do Współpracy.
Witam,
Zapraszamy do współpracy firmy z całej Polski.
maromar. pl
Zapraszamy do współpracy firmy z całej Polski.
maromar. pl
Drogi Kliencie Zajmujemy się Klimatyzacją Wentylacją Rekuperację i Systemami Wody Lodowej. Zapraszamy serdecznie do skorzystania właśnie z Maromaru.