Klej do ceramiki - kibel

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

sfysywiu
Zainteresowany
Zainteresowany

Klej do ceramiki - kibel

Post autor: sfysywiu »

Witam.

Stłuczona pokrywa od WC Cersanit Koral. Czym to skleić i ewentualnie "wyładnić"? W programie Usterka kiedyś pokazywali fachowców, którzy montowali kibel i im się przypadkowo :-) stłukł. Później go kleili... Da się to jakoś później, nie wiem, zaszpachlować, polakierować?

Pozdrawiam.

Przemek

Post autor: Przemek »

aż tak ?

sfysywiu
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: sfysywiu »

jest w 3 czesciach, ale ta najwieksza spokojnie moze sama lezec na zbiorniku, moze byc przykrecony przycisk od spluczki... tylko no, ta dziura...

Awatar użytkownika
decoland
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Ciekawe czym to skleiłeś

Post autor: decoland »

Właśnie dzisiaj rozbiłem na dwie części spłuczkę do kompaktu. na szczęście pękła z tyłu i na jednym nie widocznym boku. Z doświadczenia z ceramiką wiem, że wszelkiego rodzaju super kleje (super glue) powinny mi to skleić, od środka dodatkowo przesmaruję silikonem, silikon ma dobra przyczepność do ceramiik, ale rysa na pewno zostanie (co prawda w niewidocznym miejscu). Czy znacie jakiś super sposób :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”