Śmierdzi jak kapiszon

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Sacha1
Początkujący
Początkujący

Śmierdzi jak kapiszon

Post autor: Sacha1 »

Witam
Nie wiedziałem zbytnio gdzie dać temat ale mam taki problem że u mnie w łaznience pachnie tak jak by sie strzelało z pistoletu na kapiszony śmierdzi takim zapachem sprawdzałem wszystko prysznic wanne zlew wszystko i nic z nich nie śmierdzi z kąd to sie wydobywa ??

adamis
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: adamis »

A nie ma w podłodze kratki ściekowej?Może pod wanną lub prysznicem?Może wyschła?
adam

Awatar użytkownika
e-multimax
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: e-multimax »

Trudno określić z czego dokładnie wydobywa się taki zapach, ale generalnie różnego rodzaju zapachy mogą się wydobywać np. z kanalizacji, syfonu, itp. lub być wytwarzana przez urządzenia elektryczne.

może masz jakiś problem z elektryką?
Może jakaś oprawa świetlna, albo jakieś inne urządzenie się zbytnio nagrzewa i to śmierdzi?

Może żarówka?

Sprawdź dokładnie instalację elektryczną (gniazdka, puszki, itp.) bo w przypadku przerwania lub niełączenia jakiegoś obwodu może pojawiać się podobny zapach, a w konsekwencji może doprowadzić nawet do pożaru ...
Damian Chwiejczak,

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”