dach za 500 tysięcy??????
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
marjo23
ludzie jak czytacie to myslcie troche to naprawde nie boli !!!!. dodałem dachówke samą w sobie jako materiał z wyzszej pólki, a cene wybrałem srednia, patrzec i dobrze czytac, choc w jednej kwesti przyznaje wam racje bo po co gadka o dachówce jak chodzi o blache i w tym, tez jest moja wina przepraszam
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

acm1 ty strasznie porządkowy jesteś weż sie lepiej za robote i jak masz zasmiecać temat to nie rob tego.jak nie masz co do powiedzenia to sie zamknij ze tak brzydko powiem.
no ale nawet jak i to jest z wiezbą dachowa to i tak jest to strasznie duzo bo nawet jak tam bedzie klejone drzewo na ten dach to i tak ta kwota jest za kosmiczna.
no ale nawet jak i to jest z wiezbą dachowa to i tak jest to strasznie duzo bo nawet jak tam bedzie klejone drzewo na ten dach to i tak ta kwota jest za kosmiczna.
jak jest pytanie kto tu nie ma pojecia o tematyce to najpierw bym wskazał na ciebie, bo narazie to tylko próbujesz wszystkich ustawiać i nabijasz temat takimi głupotami co zreszta sam nazywasz porzadkiem. ale skoro juz taki znawca jesteś to czemu nie widze tu nigdzie zadnej twojej sensownej i mądrej wypowiedzi?? tylko piszesz cały czas o porzadku