Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.
ostatnio sama mialam wielki problem ze znalezieniem fachowcow,az wreszcie kolezanka mi poradzila dobra ekipe,duzym plusem jest szybki termin bo to nowa firma wiec nie ma rocznych terminow. BARDZO POLECAM PODAJE NR DO TEGO FACHOWCA-TOMEK 604165413
Hej,jak mozna zauwazyc mam na imie Eliza a nie Tomek i polecilam fachowca ktory robil remont w moim mieszkaniu,tak wiec nie rozumiem pytania. wszelkie pytania pod numerem ktory podalam.
to ja nie wiem jak mam polecic inaczej zeby to nie wygladalo na reklame,pewnie sam sie tak reklamujesz, a pozatym nizej mozna umieszczac swoja firme w poscie Wolni wykonawcy. ja sprawdzilam i jestem zadowolona
nie muszę się reklamować mam roczne terminy jak to wcześniej zauważyłaś,interesuję się tylko budownictwem i denerwują mnie reklamy umieszczane w miejscach do tego nie przeznaczonych.
a tutaj siedzisz z nudow,jak sie zarejestrowalam to byl srodek dnia,wiec ciezko nie pracowales,odczep sie czlowieku,mam nadzieje ze ciebie tez ktos poleci